DOPAMONKEY Diaľkové ovládanie vibrátor G-Spot vibračné nohavičky Swan dizajn Stimulátor Klitorisu Dvojité Vibrátory Sex Hračka Pre Páry

€12.04


Ako hrať?

1. Môžete použiť diaľkové ovládanie na ovládanie vaša priateľka v prírode, nákupné centrá, školy, atď. 2.Môžete tiež mať sex s U-tvarované vibrátor zatiaľ čo vaša priateľka príjemnejšie. 3.Viac spôsobov, ako hrať, počkajte si na odomknutie : ) *Použitie s kondómom, pre lepšie výsledky a čistejšie.

Funkcia:

Materia:Silikónové+ABS Vodotesný:Celé telo vodotesný Napájanie:USB Nabíjanie Nabíjanie:Približne 2 hodiny Nepretržité používanie čas:60-90 Minút vibrácie:10-rýchlosť diaľkové ovládanie Čistá hmotnosť:80g Hlučnosť: Pod 55db

Package

Super ochrany osobných údajov originálne krabice na balenie, vedieť, čo je vo vnútri len na vás.

O našom produkte:

DopaMonkey je vlastnej značky. Je navrhnutý a vyrobený podľa vlastnej spoločnosti. Výroba materiálov a výrobkov sú prísne kontrolované. Prosím, neváhajte kúpiť a používať.

O doručení:

Vzhľadom na potrebu dôkladnej kontrole kvality výrobkov, balenie a časový rozdiel. Zvyčajne sme dodať tovar do 3 dní. V prípade špecifických okolností, budeme s vami komunikovať.

O nás:

Sme tím určených na zlepšenie sexuálnej skúsenosti mužov a žien. Vaša spokojnosť bude našim najväčším výkon. Ak máte akékoľvek otázky v nákupného procesu, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám vyriešiť problém v prvý raz. Prosím, verte, že moje výrobky a som vám prinesie radosť z nakupovania a produktov skúsenosti.

O ochrane osobných údajov:

Každý produkt balíka budú pokryté pásky, aby sa zabránilo vzniku papierové obaly, keď voda a lisovanie výrobkov na jeseň. Toto je najlepší spôsob, ako balík po dlhom čase v kombinácii so skutočnou situáciou, takže si môžete byť absolútne istí, zabezpečenia a ochrany osobných údajov. Chrániť vaše súkromie je naša základná zodpovednosť!

Štítky: panti s vibrovať, bezdrôtové diaľkové ovládanie vibračné nohavičky vibrátor a, pre ženy vibrátor klitorisu g mieste, dildo swing, vibračné nohavičky masturbácia pre ženy, 10 palcový dildo, dildo teplé, dildo hot, pánty s hračka, motýľ dildo.


( 1 Hodnotenie )

Počet