Self-priming Diesel Vŕtať Čerpanie Odstredivé Čerpadlo Domácnosti, Malé Čerpacie Ručné Elektrické Vodné Čerpadlo

€7.36


Vlastnosti: Kompaktný, ľahký. Poháňané čerpadlo je ideálny pre elektrickú vŕtačku Ideálny pre prenos svetla kvapaliny ako čerstvá voda, morská voda, olej, riedenie organickými rozpúšťadlami, insekticídy & kvapalné hnojivá. Robustný plastu a nehrdzavejúcej ocele vnútorné časti sa zabránilo korózii.

Špecifikácia: Vhodný pre použitie s elektrickým vŕtačka s výkonom 350W alebo viac Materiál: Nerezová Oceľ + Inžinierstva Plast, Farba: Modrá,Ako obrázok zobrazuje Veľkosť: app.125mmx107mmx78.6mm/4.92inx4.21inx3.09in vnútorný priemer: 15.8 mm/0.62 v Outter priemer: 21 mm/0.83 Množstvo: 1 ks

Teplé Tip :

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

Položka Opatrenia strane, mohlo by to byť 1 cm rôzne,vašu láskavú pochopenie bude veľmi ocenil.

Štítky: syr gel polish, elektrický vrták, čerpanie vody, 12v elektrické olejové čerpadlo, 24 volt čerpadla, olejové čerpadlo, olejové čerpadlo pre čerpanie, ručné čerpadlo, vŕtačka olejové čerpadlo, muži tlakomer, Grease Gun.


( 3 Hodnotenie )

Počet