Pleťové Čistiace Kefky, Elektrické Silikónové Tvár Čistiaci Štetec Sonic Vibračná Masáž Tváre Pórov Pleti Hĺbkové Čistenie Krásy Nástroj

€7.04


O produkte ZÍSKAŤ ŽIVÉ DÔVERU V TVÁRI, s hlbšie čisté a mladší, viac krásnu pleť! Kinsei Beautyrsquos Extra Veľké očistenie povrchu používa len tie najlepšie silikónu s najlepšou technikou sonic silu prežiť akýmkoľvek konkurentom. Jemne odstrániť nepoddajné make-up, olúpať, hlboko čistí póry,znižujú vyrážkami, & odstrániť čierne bodky s maximálnym výkonom & minimálnym úsilím, takže budete mať ISTOTU, čerstvými, žiariacu pleť. 100% nepremokavé DOSTAŤ HLAVY OBRACIA každý deň so zvodné žiara thatrsquoll čerpať hot pozornosť a priateľov hrnú sa na vás. Užite si HLADŠIU, JEMNEJŠIU, PEVNEJŠÍ pokožky na vás s úsmevom a komplimenty koľajových. Vlna veselý rozlúčka so lacné, germy spin kefa alternatívy, ktoré znamenať pohromu a spôsobiť microtears na koži. POZRITE ROKOV MLADŠÍ s MINTSonicrsquos jemné micro-spevnenie vibrácie, ktoré pomáhajú masáže hlboko hydratačného séra do pokožky a priniesť kyslíka na tvár. To umožňuje svoje obľúbené anti-aging produkty starostlivosti o pleť účinne hydratujú, pevné a znížiť výskyt jemných liniek a vrások. Pozrite si časť okamžité rozdiel! PRIPRAVENÉ NA používanie V MENEJ AKO 1 MINÚTU, ako sa odhaľujú svoj mladistvý lesk. Hlboko čistí póry udržať pokožku jasné, pomôže znížiť kazov, prevenciu a redukciu tvorby a vzhľad jazvy po akné a tmavé škvrny. Odomknúť plný výkon spektra, starostlivosť o pleť s 15 nastaviteľné intenzity a až 8000 sonic pulzov za minútu. Optimalizovaná pre VŠETKY typy pleti. ZASTAVIŤ PLYTVANIE PEŇAZÍ na lacné alternatívy a vybrať Kinsei Krásy ak vám záleží na kvalitu, služby a osobné šťastie. V tomto bode, najviac náročné, dobre vyzerajúci, starostlivosti o pleť nadšenci majú tendenciu kliknite ldquoAdd na Cartrdquo a pripravte sa, aby si hneď zajtra. Potrebujete viac presvedčivé? Naše 100% spokojnosť, č dohadovať, peniaze späť Manufacturerrsquos záruka zahŕňa to všetkých.

Štítky: foreo medveď masáž, foreo, oclean sonic kefa, hlava, telo laserové zariadenie, krásy nástroj ultrazvukové, tváre xiao inface, olay sonic čistiaci štetec, hladké silikónové face štetec, veľké čistenie kefou, odsírenie pokožky.


( 3 Hodnotenie )

Počet