Pre Série S/X Radič Dual Nabíjací Dok Stanica+2 Nabíjateľné Batérie Herný ovládač Nabíjačka LED Indikátor

€13.42


Popis:

Funkcie

Batéria pre Série S/X: dobíjacie batérie má 2 kapacita 600mAh, ktoré je odolnejšie ako iné 500mAh produkty. Keď je plne nabitá, bude udržiavať 4-5 hodín prehrávania(každú batériu).

V porovnaní s jednorazovými AA batérie, táto nabíjateľná batéria môže ušetriť viac peňazí a urobiť veľký prínos pre životné prostredie. Tento nabíjacej stanice bol aktualizovaný na podporu Série S/X radiče.

Herný ovládač Nabíjačka Ukazovateľ: Tento ovládač nabíjačka má LED Indikátor, môžete kontrolovať úroveň nabitia batérie vášho Série S/X radič kedykoľvek. Indikátor stavu batérie je v prednej časti obrazovky na vašom nabíjacej stanice pre červená LED ukazovatele, účtovať premeniť na zelenú raz radiče sú plne nabitá.

Batéria : Táto nabíjačka má nabíjania . Keď je batéria úplne nabitá, nemusíte sa starať o poškodenie radič dokonca aj vtedy, ak zabudnete na batériu v čase.

Nabíjacie Stanice a 2 Režimy Nabíjania: Sme navrhli táto nabíjačka pre musieť stáť funkciu a zámer bol na ukladanie ovládači, keď nebudete musieť nabíjať. Na rovnaký čas, môžete ľahko nájsť to, keď ju budete potrebovať. Pretože každá časť je individuálne, to môže účtovať jeden radič v čase, alebo aj len batérií.

Špecifikácie:

Špecifikácia:

Typ:Dual Radič Nabíjací Dock

Kompatibilné:Pre Série S/X radič

Kapacita batérie:2 x 600mAh

Čas Nabíjania :2-3 Hodiny

Prevádzkový Čas:4-5 Hodín(Každý Batérie)

Nabíjanie LED Indikátor :Červené Svetlo

Plne Nabitá, Indikátor LED:Zelené Svetlo

Vstupné Napätie :DC 5V

Package Zahrnuté:

1 x Radič Nabíjací Dock

2 x Batéria

1 x Typ-C Napájací Kábel

Štítky: dock na samsung galaxy, xbox serie, batériu xbox, stojan xbox série, 12428 batérie, podpora xbox série, xbox light mod, vstup xbox svetlo, 1500 mah batéria, hry xbox série.


( 0 Hodnotenie )

Počet