Mäkké Modré Opravy ABXY D-pad ZR ZL L R Kľúče Náhradné kompletnú Sadu Tlačidiel w/ Nástroje pre Nintendo Switch Radič

€11.24


Unavený vaše nudné štandardné farby? Toto je spôsob, ako ísť! Veľkú možnosť úpravy pre HOBBY nadšencov s Switch, radič. Prečítajte si Pred Nákupom: Prosím, nenechajte si nesprávne myslia, že sú radiče. V skutočnosti sú plné nastaviť tlačidlá pre NS Pro controller. Kontrolór, shell a iné časti, ktoré nie sú zahrnuté. Požadované zákazníkom brať na seba kontrolóra nahradiť pôvodný tlačidlá; Potrebný zákazníkom praktický radič s inštalácie; Dostať inštaláciu video návode na Youtube pri hľadaní "hzpG7-VMiI0". Inštalácia Tipy: Inštalácia obtiažnosť: Stredná Čas strávený: 1 hodinu alebo menej Trpezlivosti potrebné: Stredná Sledovať video na YouTube ako to urobiť, aj keď, pozastavenie a prehranie často. Ísť pomaly. Skontrolujte každé spojenie. Udržať vaše skrutky organizované. Použiť tweezer ak chcete odstrániť a znova pripojte stužkový kábel. Buďte opatrní pri pripájaní stužkový kábel k doska, je veľmi citlivá. Na prvé dve rukoväte skrutky pásy ľahko. Buďte opatrní a nie nad utiahnite všetky skrutky. Pri inštalácii ZR tlačidlo a ZL tlačidlo, opatrne vytiahnuť železnej hriadeľ s pinzetou, a nezabudnite dať ich späť po výmene tlačidiel. Funkcia produktu: Ideálny náhradu za rozbité alebo lepkavé Switch tlačidlá. Úplne upgrade vašej Switch, na exkluzívnej a štýlovej úrovni. Vyrobené z odolného non-jedovaté ABS plastu. Textúra nie je pogumovaný povrch. Namiesto toho, to je semi-slick, matný jemné plastové. Viac pohodlné a cíti sa lepšie v rukách ako skladom shell. Balenie Obsahuje: 1* ZR tlačidlo 1* ZL tlačidlo 1* tlačidlo R 1* L tlačidlo 1* A/B/X/Y tlačidlá 1* D-pad 1* 2 MM Philips skrutkovač 25* Skrutky

Poznámka: radič,shell a iné časti, ktoré nie sú zahrnuté! Platba 1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky

EMS:Dosiahnuť väčšinu krajín do 6 až 8 dní.

DHL:Dosiahnuť väčšinu krajín v 4 až 5 dní.

FEDEX:Dosiahnuť väčšinu krajín v priebehu 2 až 6 dní.

Čína Príspevok:Dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 30 dní.

Záruka

12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša po#.

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: prepínač radosť con poplatok uchopenie, radosť con kovov, nintendo prepínač časť, nintendo prepínač controlers, rcm prípravok nintendo prepínač, extremerate ps4, tlačítkový systém windows 7, NINTENDO PREPÍNAČ, X03, prepínač nintendo prepínač ns pro.


( 1 Hodnotenie )

Počet