Bevigac pre PS5 PS4 Nintend Prepínač Konzoly Príslušenstvo Prípade Skladovania Stojan Nintendoswitch Hra CD Disk Controller Držiteľ Veža

€14.41


Bevigac pre PS5 PS4 Nintend Prepínač Konzoly Príslušenstvo Prípade Skladovania Stojan Nintendoswitch Hra CD Disk Controller Držiteľ Veža

Podrobnosti:

Kompaktný úložný stojan môžete ukladať všetky vaše herné príslušenstvo, udržuje ich organizuje, vedie pracovnú plochu upratané, a umožňuje vám ich nájsť ľahko.

Je možné uložiť 10pcs disk s hrou prípade, 4pcs herných ovládačov, 2ks slúchadlá, a prichádza so zásuvkou v spodnej časti, ktoré môžu byť uložené káblové slúchadlá, silikónové obaly, klávesa caps, atď.

Vyrobené z vysokokvalitného tvrdého plastu, silná a ľahká konštrukcia pre veľkú nosnosť, takže môžete bezpečne usporiadať položky bez obáv o to pádu.

Jednoduchá inštalácia, pracky, dizajn vám umožňuje jednoducho pripojiť rôzne časti spolu v priebehu niekoľkých minút, bez nástroj potrebné.

Všeobecne kompatibilné s PS4 PS5, pre Xbox, Jeden, na Nintendo Switch, atď. Vhodné pre domáce, štúdia, obývacia izba, kancelária, voľný čas bar, a tak ďalej.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť balenia: 27.8 x 29.4 x 7,2 cm/10.94 x 11.57 x 2.83 palec

Poznámka:

1. Skladovanie rack len, ostatné položky nie sú zahrnuté!

2. Dodávka samostatných častí, ak sa expedujú, jednoduchá inštalácia je potrebné po prijatí to.

Package:

1 x Úložný Stojan

1 x užívateľská Príručka

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: počet park, prípad cd, 5 playstation, PS5, ovládanie ps5, hra ps4, Xbox 360, slúchadlá rack, šípka hlavu, príslušenstvo ps4.


( 1 Hodnotenie )

Počet