Červená Lebka Mäkké Uchopenie Hornej Prednej Bývanie púzdro Modularitou Náhradné Diely pre Xbox Jeden Radič Štandardný 3,5 mm Jack

€7.06


Popis: EW VZHĽAD - Lepší vzhľad robí si spadol pohodlné a aby váš bezdrôtový ovládač čerstvým. PERFEKTNÉ FIT - Ideálne skončil náhradu za rozbité alebo multifunkčné XBOX JEDEN Radič shell, rovnako ako xbox jeden úplne nový radič top shell. VYSOKÁ KVALITA - Hydro ponárania je proces poťahovania položka prostredníctvom filmu, ktorý je na vode. Špeciálne chemické topí film na položku, a jasné kalenie vzdá funkcie, je aplikovaný na položky a uistite sa, že vzor bude nie náteru alebo zložiť aj na vysokej kontaktné plochy! SPLÁTKA - vezmite Prosím na vedomie, že v záujme nainštalovať tieto Shell, budete musieť brať na seba konzoly Xbox jeden radič s nástrojom. Neviem, ako nahradiť? Môžete ísť youtube o pomoc.

Poznámka: Pls potvrdiť, ak tento shell bude fit radič, alebo nie

Štítky: modularitou červená xbox, prípade ovládanie xbox, dekor lebky, fúzy rastu, ovládanie shell xbox jeden, prípade shell xbox jeden, 2.54 mm bývanie, transparentné xbox controller shell, živica lebky, bee dvere.


( 1 Hodnotenie )

Počet