Textúra prípade Smok RPM80 Auta vape pod Ochranný Silikónový Kryt Pokožky rukáv odtlačkový zábal štít

€4.13


Textúra prípade Smok RPM80 Box Mod vape pod Ochranný Silikónový Kryt Pokožky rukáv odtlačkový zábal

VYSOKÁ KVALITA: Ochranné Puzdro je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, poskytuje Anti-scratch textúra pre lepšie uchopenie.

DOBRÝ DOTYK POCIT: Toto ochranné silikónové puzdro navrhnuté s protišmykovým povrchom, pohodlné držanie a grippy povrchu v prípade, že ste nemotorný.

PRESNÉ REZANIE: Presnosť rezu na presný fit pre všetky tlačidlá, obrazovku, a vetracie otvory.

VHODNÉ POPLATOK: môžete zmeniť batérie zo spodnej bez ohľadu silikónové puzdro off, tiež tam má portu USB na prednej strane, si môžete nabiť váš mod priamo.

UPOZORNENIE: Tento Ochranný Gél Prípade len zariadenia, ktoré NIE sú zahrnuté.

Poznámka:

Všetky obrázky sú profesionálne prijať náš fotograf, sú pravdivé, farieb, ako je vidieť na obrázkoch je znázornené, ale upozorňujeme, že farba môže byť trochu iný, ako ste videli v inom počítači, pretože každý počítač obsahuje nastavenia pre zobrazovanie/monitor, ktorý by mohol tento efekt: jas, farba, tón, atď. Vďaka za vaše milé pochopenie.

Multi-farby, vrátane Camo, sú všetky rôzne. Každý prípad je jedinečný. Tiež, prosím, na vedomie, že multicolor položky sú vyrobené zmiešaním dvoch farbách silikónové spolu, tak prípadne vytvorenie tretej farby, kde dve farby spĺňajú alebo sa prekrývajú.

Otázka: Ktorý položka č. prehlasujete, colné?

Odpoveď: zvyčajne Sme vyhlásiť "silikónové puzdro", "silikónový" alebo "silikónové nádoby" na ciel, a nebude neuvádza nič o E cigs alebo vosk príslušenstvo.

Otázka: Aký je váš pripraviť čas?

Odpoveď: My zvyčajne poslať balík z 1-3days. Niekedy, je potrebné, 3-7days produkujú niektoré farby, ktoré sú na sklade. Prosím, kontaktujte nás, ak chcete zmeniť farbu, ak ju potrebujete naliehavo.

Otázka: Ktorý poštovné spôsob, ako ste použili?

Odpoveď: my si najlacnejšie a najbezpečnejšie poštovné spôsob, ako pre vás. Napríklad Čína Príspevok Registrované Air Mail, www.tantra-egypt.sk

Štandardná Doprava, www.tantra-egypt.sk Šetrič Doprava, na Špeciálnej dráhe-YW a ePacket. Niekedy možno DHL, Fedex, UPS,TNT, ak je to potrebné.

Štítky: presuňte vape voopoo, rpm40, dieťa dopravcu walker, presuňte voopoo, vape, presuňte x rta, batéria smok, mod vape, rpm80, podstick.


( 0 Hodnotenie )

Počet