Živica & Iron Moderný Kabát Stenu Župan Háčiky Kúpeľňa Oblečenie, Uterák Háčik,domáce dekorácie dverí kabát, klobúk stenu háčiky na gitaru, 3KS/veľa

€13.82


Živica & Iron Moderný Kabát Stenu Župan Háčiky Kúpeľňa Oblečenie, Uterák Háčik,domáce dekorácie dverí kabát, klobúk stenu háčiky na gitaru, 3KS/veľa

Špecifikácie:

Názov:Živica jeden Háčik

Materiál:Živica a žehlička

Veľkosti :6.3*15.2*2.5 cm

Popis: Elegantné roztomilý ručne maľované šaty, 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Použitie: Pre všetky druhy domov nábytok, dekorácie-Caninet, kuchyne, skrine, šatník garderobe dvere, kúpeľňa a pod.

Zásielky:

1. Budeme odoslať vašu objednávku von do 36 hodín od vašej platby prijímajú.

2. Upozorňujeme, že položky zakúpené počas víkendov a sviatkov sú expedované nasledujúci pracovný dní.

3. Doručenie do väčšiny krajín, je úplne zadarmo, zvyčajne to trvá 25-55 pracovných dní do všetkých svetových letecky.

4. Môžete tiež vybrať urýchlené doručenie a mali by ste venovať nejaký prepravné potom.

5. A prosím na vedomie, že medzinárodnej prepravy citácie neobsahujú žiadne vlastné poplatky (tie sú kupujúci " zodpovednosť). Nebudeme označiť položky ako DARČEK na vlastné formuláre, tak prosím pochopiť, že.

Spätná väzba:

Pls dajte nám 100% pozitívnej spätnej väzby po tom, čo dostal našich produktov, budem veľmi si to vážim. Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky, prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy, veríme, že komunikácia je lepší spôsob, ako vyriešiť váš problém a aby ste spokojný.

Kontakt:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, my vám odpoveď čo najskôr, v 24 hodín. A vaša spokojnosť je náš cieľ. Ďakujeme vám za sledovanie našich vecí!!!

Štítky: plášť tabuľka, lepidlo na stenu háčik na zavesenie, matný uterák háčik, kôň kabát háky, háčik na stenu, záves dverí, štátny stojan zlato, home office moderný dekor, gitara držiteľ, home decor.


( 3 Hodnotenie )

Počet