Samolepiace Háčiky Uterák Stenu Háčik Na Zavesenie SUS304 Nehrdzavejúcej Ocele Sprcha Kúpeľne, Kuchyne, Kancelárie Rúcha Oblečenie, Tašky Tlačidlo Hook

€2.82


Popis: Každý dom by mal potrebujú jednoduché háčiky pre zavesenie vaňa uteráky,kľúče, čiapky alebo iných malých kúpeľňových doplnkov! Toto 3-samolepiace stenu háčiky bude vaša dobrá voľba pre váš domov skladovanie a organizácie! Aplikácia: kuchyňa, kúpeľňa, spálňa, obývacia izba, wc, kancelária, showroomov, supermarkety, atď. Môže sa používať ako: oblečenie hák, háčiky na uteráky, kabelka, háčiky,klobúk háčiky, kuchyňa háčiky,nákladné háčiky, háčik rámy, záclonové háčiky,a ďalšie! Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ Chrbát:Silný, 3M samolepiaci Teplé Upozornenie pre Inštaláciu: Jednoduchá inštalácia,len odlúpnite podklad a nalepiť na požadované miesto(ktoré musia byť hladký povrch,ako je keramická dlažba,kovové povrchy,sklo). Odporúčanie 24 hodín po potom visí objekty.Nemáte vŕtať diery do steny. Nie je vložiť ho na vašu MAĽOVAŤ STENY, PROSÍM !!!Dobre fungujú na keramické dlaždice, kovového povrchu,nie Maľovať steny.

Štítky: lepidlo na stenu háčik na zavesenie, matný uterák háčik, ryby háčik, čistej mosadze háčiky, z nehrdzavejúcej ocele na stenu tvar háčika, dvere vešiak na uteráky, štátny stojan zlato, župan ženy, Z nehrdzavejúcej Ocele SUS304, handričkou ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet