Čierny Plášť Háčiky Tlačidlo Hliníkové Kúpeľňa Uterák Háčik Na Stenu Šaty, Kabát Háky Police Dverí Dekoračné Kúpeľňa Hardrware

€3.72


Produkt úvod: 1. Jediný háčik môže byť použitý pre zavesenie župan,uteráky,oblečenie,čiapky,kľúče,dáždniky a iné položky.Je ľahké nainštalovať a môžete voľne kombinovať s viacerými jeden háčiky z rôznych vzorov,vytváranie pohodlné,upratané a riadne atmosféru pre rodiny s deťmi. 2. Jediný háčik môžu byť použité v spálne, štúdia izby,detské izby a iné miesta. Viac jednotného háčiky sa dajú použiť v kúpeľni, toalety,toalety a na iných miestach. 3. Jedinečný konkávne a konvexné konci tvár dizajn jeden háčik chráni bezpečnosť pozastavenie a nie je ľahké spadnúť. Je možné voľne kombinovať s mnohými rôznymi jednoduchými háčiky, ktoré prináša pohodlie do nášho života. 4. Je vyrobený z hliníkového materiálu,veľmi kreatívne župan háčiky,môže byť tiež použitý ako dekoratívny položka doma. Celkový vzhľad je jednoduchý a veľkorysý, s jedinečným Nordic minimalizmus.To nie je ľahké koróziu po dlhodobé užívanie, a to sa ľahko udržuje farbu háčiky. 5. O návrat politiky: Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo máte akékoľvek ďalšie otázky,prosím, dajte nám vedieť čo najskôr. Budeme reagovať do 24 hodín. Ak je to naša chyba, budeme ju opraviť a dať uspokojivé riešenie. Ak ste si vedomí našich produktoch a službách, nezabudnite zanechať pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek, budeme veľmi vďační za vaše povzbudenie.

Štítky: držiak na tlačidlo stenu, kôň kabát háky, háčik na stenu, kúpeľňa dvere, záves, štátny stojan stojan, štátny stojan zlato, handričkou vešiak na dvere, deti wc, väzby uteráky kúpeľňa, uzáver dverí.


( 1 Hodnotenie )

Počet