Kožené buckskin rukavice žien high-kvalitné farby, kožené ručné šitie tenkej vlny podšívka jeseň teplou dámy nové

€11.41


tabuľka veľkostí

Rukavice prísť v piatich veľkostiach. Kupujúci priatelia sú kladené na meranie ich palm obvod s mäkkou pravítko. Množstvo údajov používaných mali by byť vybrané podľa veľkosti porovnanie tabuľka.

Streľba v druh

Tam sú tri štýly black: 1. Tri vodoznak štýly; 2. Rovno štýl; 3. Dlhý prúžok štýl.

Farebné dlaždice streľba

Existujú tri farby, červené víno, tmavo modrá, tmavo hnedé. Existuje priamka štýly a vody zrna štýly.

Nosenie zobrazenie obrázkov

Skutočné rukavice nosili obchodník seba nemusí byť tak dobré, ako tie, zastrelených profesionálnych modelov a fotografov. Snažíme sa mať skutočný a prirodzený obrázky.

Umývanie Pokyny

Zvieracie kože by nemali byť umyté vodou. Ak nie je prach, je možné utierať vlhkou utierkou. Potom dal rukavice v vetranom mieste sušiť.

Viac Farieb K Dispozícii

Značka Príbeh

Na Bickmods značky je špeciálne kožené rukavice ochranné známky registrované spoločnosťou v Číne ochranné Office. Sme odhodlaní poskytovať kvalitné kožené rukavice pre väčšinu kupujúcich. Snažíme sa, aby každý kupujúci spokojný s kvalitou, farbu a veľkosť rukavíc a vytvoriť kožené rukavice značky, ktoré zákazníci a priatelia chceli dôvery.

Popíšte váš značky príbeh, vrátane vytvorenia a rozvoja technickej, míľniky, atď.

Štítky: rukavice zimné ženy, rukavice ženy, vemar rukavice kožené, vna ženy tenisky, pletené rukavice nastaviť, ťavej kože golves, jelenice rukavice, dámy rukavice rukavice, batéria kožené rukavice, nit rukavice bez prstov.


( 5 Hodnotenie )

Počet