Ženy Roztomilý Dievča Toast Chlieb Výšivky Tvár, Ruky Teplejšie USB Kúrenie Pol Prsta Rukavice Nastaviteľné Zimné Hrubé Bezprstové Rukavice

€9.92


Špecifikácia: Farba: Hnedá Materiál: Plyšové Napájanie: cez USB Rozmery: cca. 14x8cm(5.51x3.15in) Voliteľné Štýl: K Plač Tvár, X Úsmev na Tvár Množstvo: 1 sada Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný USB vyhrievané rukavice sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, zohrejú rýchlo a udržať vaše ruky toasty, vhodné na úrad práce. Super ľahký málo objemné a ľahko ho použiť na pripojenie k notebooku a počítači, power banky alebo prenosné nabíjačky. Tieto univerzálne toasty vyhrievané teplé rukavice zase do prsta-menej rukavice, takže si môžete udržať vaše ruky teplé počas písania a hier. Nastaviteľné náramku vám pohodlný fit, ktorá kĺzaniu a poskytujú dostatok priestoru pre vás získať prácu. Zostávajú nezakryté pre voľné písanie, hranie hier, crafting, atď. Skvelé pre použitie v kancelárii alebo v ateliéri, interiéri alebo vonku. Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1 pár(2ks) x Vyhrievané Rukavice 1 x USB Kábel(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: exo vyhrievané rukavice, usb ruky teplejšie, vintage rukavice strane ohrievačov, usb vyhrievané rukavice pad, hrdlo kočík, vyhrievaný, univerzálny rukavice, usb vyhrievané rukavice batérie, bezprstové rukavice, bezprstové rukavice ženy, bunny packa rukavice.


( 0 Hodnotenie )

Počet