GOURS Originálne Kožené Rukavice Ženy Módnej Značky Black Reálne Goatskin Prst Rukavice vlny podšívka Teplé Zimné Luk-uzol Nové GSL049

€14.26


Denná starostlivosť Metódy a Veciach, ktoré Potrebujú Pozornosť:

1.Kožené rukavice treba vyhýbať kyseliny, alkalické kovy a iné žieravé látky, aby sa zabránilo korózii, aby;

2.Nedotýkajte ostré veci, keď ste na sebe toto kožené rukavice, aby sa zabránilo zlé bodol;

3.Ak sú vlhké alebo plesnivé, jemne utrite handričkou, a dal v suchom a vetranom mieste, nie vystaviť na slnko alebo oheň, pečenie, aby sa zabránilo kožené spevnenie embrittlement;

4.Vyhnúť sa tlaku: Príliš veľký tlak, aby sa povrch pružný kožené rukavice poškodený, tiež vzhľad jeho tvar je ovplyvnený.

1. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 2. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 3. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

1. Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. 2. Mali by ste si nájsť nejaký problém s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služby zákazníkom do 15 dní po obdržaní tovaru. 3. Ak nie ste úplne spokojní s nákupom, môžete vrátiť na nás, alebo výmenu. Všetky výnosy položka nesmie byť použitý alebo zobraziť akékoľvek znamenie úmyselné poškodenie a musí byť v pôvodnom obale.

Štítky: rukavice ženy, rukavice pletené bezprstové, goatskin, dlho reálnom kožené rukavice žena, okrová kožené rukavice, batéria kožené rukavice, nit rukavice bez prstov, rukavice kožené žena, neon koberčeky rukavice, rukavice lady.


( 1 Hodnotenie )

Počet