Wonderlife 2020 Nový Časovač Box Mini Prenosné Tablety Box Úložný Plastový Pilulku Box Týždenný Pillbox Lieky Organizátor Budík Prípadoch

€7.05


Smart Kit Časovač 2 Mriežky Mini Prenosné Tablety Pripomienka Drog, Alarm, Časovač Elektronickej Pole LED Displej Budík Pripomínajú Malé Prvá Pomoc Kit Biela

Popis: elektronické pripomienka je rozdelená na 2 balíky a mobilný telefón je malý a prenosný. Môže byť tiež použitý ako hodiny. Toto je načasovaný medicíny box s 99-hodiny a 59 minúty časovač pripomienka. To môže pripomínať si vziať medicíny v čase, ktorý ste nastavili. Plášť je vyrobený z čistej ABS, ktoré je šetrné k životnému prostrediu a hygienické. Tri tlačidlá sú ľahko ovládateľné, vzhľad je román a veľkorysý, a je ľahko prenosný. Je dobrým pomocníkom pre domáce cestovanie. Má 0.7 "LCD displej a vstavaný LR44 elektronické. Špecifikácie: Tento liek pripomienka drog box sa pípnutie na pripomenutie, aby ste jesť medcine keď setted čas príde.2 veľké priehradky.Set timer (nastaviť časovač až do 99 hodín a 59 minút.Budík nastavenie obdobia môže opakovať viackrát.Hlasný alarm pípnutia na 30 sekúnd. Package Zahrnuté: 1 x Medicíny Prípade

Komoditné param

Názov produktu: 2 Mriežka, jedného dňa načasovanie medicíny box. Ain materia: ABS+PP veľkosť Produktu:1 dĺžka* šírka 9 5*výška 2cm Produktu farba:Ako je znázornené vo farbe možnosť atribút, Voliteľné oduct Zhrnutie: Inteligentný načasovanie medicíny box dva-grid časovač medicíny poľa Poznámka: veľkosť sa meria ručne. je nevyhnutné, že sú tam nejaké chyby, ktorá nemá vplyv na bežné použitie.

Ľahko sa prenáša

Je vhodné nosiť pri cestovaní. Vitamín C a vitamín B sa carry-on položky pre ženy, ktoré milujú krásu. Starší ľudia majú zlú pamäť.Tam je budík v načasovanie medicíny box sa im vysvetliť.

Prevádzka nastavenie času, ako tieto

1. Stlačte MIN počet minút a H počet hodín.

2. Stlačte tlačidlo START/STOP spustite odpočítavanie. Symbol : na displeji bude blikať, keď časovač je počítanie.

3. Ak chcete zastaviť odpočítavanie, stlačte tlačidlo START/STOP, symbol : na displeji prestane blikať, stlačte tlačidlo.

4. Ak chcete nastaviť čas je hore, časovač bude uistite sa, píp-píp alarm, upozorníme vás.

5. Stlačte MIN a HR spolu zrušiť posledné nastavenie, stlačte tlačidlá.

6. Ak chcete vynulovať alarm v rovnakom časovom období ako na posledné nastavenie, stlačte tlačidlo START/STOP po odpočítavanie dokončil.

Štítky: domov lekárska taška, kryt pre denník transparentné, pilulku s pripomienky, para medic taška, rumenec na nechty, sexuálnu hračku, bezdrôtové, alarm pill, pilulka, časovač, súprava lekárska taška, box pill.


( 0 Hodnotenie )

Počet