G Mieste Klitorisu sexuálnu hračku pre Ženy Nohavičky Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Vibrátor Nohavičky Vibrujúce Vajíčko Nositeľné Vibrátor, Dildo

€2.47


Funkcia

1. Neviditeľný vibračné vajíčko, ktoré navrhol Kegel Lopta na cvičenie pošvy a vyvíjať zmluvné účinok. 2. Diaľkové ovládanie, neviditeľný bielizeň vibračné vajíčka, možno použiť vonku. 3. Zvýšenie zábava medzi mužom a ženou, diaľkové ovládanie, diaľkové ovládanie rozsah je 10 metrov

Použitie:

-- Pridať nejaké mazivo na kegel loptu. -- Otvorte svoje nohy, relax pošvy, tlačiť loptu pomaly do pošvy. -- Za to, že si môžete urobiť nejaké cvičenie, ako je chôdza, plávanie, robí domu, práca, kovová guľa sa zrazí s vnútorného povrchu, zatiaľ čo ste v pohybe. -- Clean to pred a po použití mydlom a teplou vodou, potom nechajte uschnúť prirodzene vo vzduchu. - Môžete začať s malými loptu ako prvý, potom stredné a veľké lopty. -- Odporúčam použiť ho asi pol hodinu na začiatku, každý deň, po jednom mesiaci, môžete zmeniť, ak chcete použiť väčšie gule.

Tipy

- Budeme mať žiadne citlivé slová na obale na ochranu osobných údajov našich zákazníkov. - Zákazníci, ktorí si zakúpia niektorý z našich produktov a pridať naša predajňa v obchode zoznam budeme posielať darčeky zadarmo.(Prosím zanechať správu, ak ste ho pridali.)

POZNÁMKA: Ak narazíte na akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás pred pripomienky.

Bezdrôtové diaľkové ovládanie vibračné vajíčko

môžete ho použiť vonku, ako je chôdza, plávanie, robiť domáce práce, lopta sa zrazí s vnútorného povrchu, keď ste v pohybe.

Ochrana Osobných Údajov Zaručená:

Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá,S našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Štítky: diaľkové realistický vibrátor, muž bdsm, sex hračky žena, moje sexuálne hračky, pre ženy vibrátor klitorisu g mieste, sex hračky, žena sexyshop, sex, vibrat, análny plug.


( 4 Hodnotenie )

Počet