Вибраторrestart G-spot, ružová, 10 režimy, 20,5 cm, zakrivené, pohodlná rukoväť, ra-300

€29.47


Iba originálny certifikovaný dodávateľ Služby v ofitial služby, Kuriérske robiť DVD Za 2-7 slave dní v 50 rokoch

Reštartujte vibrátor G-spot vibrátor, ružová, 10 režimy, 20,5 cm, komfortná rukoväť, zakrivené RA-300

Vlastnosti

Vibrostimulator "G-spot", vďaka tvrdej tela, poskytnúť najsilnejší vplyv na G bod pre svetlé vaginálny orgazmus. Silný Motor Pracuje v 10 rôznych vibračných módov pohodlné rukoväť umožňuje nastaviť polohu vibrátor s takmer jeden prst. Zabudovaný ovládací panel so kontrolka zabezpečuje jednoduché prepínanie režimov aj v úplnej tme. Tam je funkcia vracia do minulosti režime.

Zoznam výhod

Pevné púzdro. Chránené pred vlhkosťou. Nabíjanie z USB, vrátane kábla. jedinečný tvar s vypuklý tip pre intenzívny vplyv na G. 10 bod rôznych vibračných módov. vibračnú silu 4/5. Úroveň hluku 3/5. lekársky silikón.

Dizajn

Špecifikácia Záruka 12 mesiacov Hmotnosť Výrobku 0.110 kg Napájanie 5 Watt Čalúnenie materiál Silikónové puzdro Časovač Áno Druh balenia Poľa Počet režimov 10 Automatické Vypnutie Č.

Инфopмaция o пpoдaвцe Haимeнoвaниe Общecтво C огpaничeннoй oтвeтcвeнноcтью "Джeccмapкeт"

Юpидичecкий agpec RF, 193318, Cankt-Merced, St. Вopoшилoвa, DM 2, litep P, ofic 3

Peжим рaбoты Рeжим рaбoты мaгaзинa: Кpуглocутoчнo.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:9:30 do 18:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Гocудapствeнный peгистрaциoнный нoмep зaпиcи o coздaнии юpидичecкoгo osôb 1137847106242

Služby Zárukou Kvality Všetok tovar na Tmall sú certifikované na predaj v Rusku a sú nakupované Y úradný dodávateľov. Expresná doprava dodávame Co skladu v Moskve kuriérom na vaše dvere alebo Postamat. Ak je vaša adresa nie je zahrnuté v kuriérskou službou oblasti pokrytia, budeme pošlite objednávku e-mailom. Prijatí objednávky Pred otvorením pozemok v prítomnosti kuriéra alebo poštového zamestnanca, nechajte to na škodu. Vrátiť tovar môžete vrátiť tovar bez udania dôvodov v lehote 15 dní od doručenia žiadosti.⚹

⚹Ça иcключeниeм тoвapов нaдлeжaщeгo кaчecтвa z пeрeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Č. 55 SZ 19.01.1998 a Č. 942 SZ 10.11.2011 (vrátane dph). Тoваpы личнoй гигиeны a č yxogy ça рeбeнкoм, тpикoтaж, nocyga a gp.) npu уcлoвии сoxpанeния тoвaрнoгo zobrazenie a цeлoстнocти упaкoвки.

Štítky: tlačidlo počítač, slúchadlá bezdrôtová dlhé, strážny pes, reštartujte počítač, slúchadlá mpow, airpod puzdro krava, audifo, tpu silikónové bluetooth bezdrôtové slúchadlá prípade, funcl ai, vibro.


( 0 Hodnotenie )

Počet