Na DVORE Hrať Stan Hrad Dom Tunel Dieťa Skladacie Hrať Stan Pre Deti Baby Liezť Tunelom Playhouses pre Deti Vianočný Darček

€9.25


Na DVORE Hrať Stan Hrad Dom Tunel Dieťa Skladacie Hrať Stan Pre Deti Baby Liezť Tunelom Playhouses pre Deti Vianočný Darček

Feture

Veľkosť: 100*70*110 cm

Materiál: Polyester tkaniny

Dizajn: Skladacia & s oknom

Scény:Vonku & Interiéri

-Tento Ľahký a prenosný hrad prichádza s púzdro pre viac pohodlné skladovanie a prepravu.

-Nastaviť v niekoľkých minútach. Žiadne nástroje potrebné na montáž.

-Vlastnosti textílie zrolovať nadol dvere pre ľahký prístup a dve okná umožňujú prúdenie vzduchu a viditeľnosť.

-Dekoratívne tlačiť na oboch stranách, aby vaše deti nadšený, keď nehrali.

-Najlepší darček pre vaše malý princ.

Balenie obsahuje

Len stan. NIE vrátane mat a dekorácie.

Stan Príslušenstvo

( NIE vrátane , ak chcete, aby si ich, prosím, kúpiť samostatne )

Upozornenie 1. Teraz tento produkt je v podpore ! Ak si objednáte, vám predstavíme vás darček!

Prosím, všimnite si, že Tunel a PE gule musí kúpiť samostatne.

Kupujúci ukazuje

Sme veľmi ocenili, že naši zákazníci s nami podeliť o svoj šťastný zážitok z nakupovania! Ak ste spokojní s našimi stan, prosím, láskavo nám spätnú väzbu s obrázkami, vaša spokojnosť je náš cieľ a neustálu motiváciu!

1, Ak nie ste dostali balík po mesiaci, pozrite si prosím sledovanie informácie prvý, potom kontaktujte nás o problémoch.

2, Ak ste dostali porušené balíky, alebo ak máte akékoľvek otázky produkty a služby po predaji, alebo majú reklamácie nás prosím kontaktujte a pošlite obrázky, prosím neotvárajte sporu a poskytnúť negatívna spätná väzba, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa s tým vyrovnať, aby ste sa spokojní.

3, sa, Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Rusko zákazník je potrebné úplné meno, vďaka.

4, Ak to nemohol lode do vašej krajiny, alebo prepravné náklady, je veľmi vysoká, prosím, kontaktujte nás o prepravnej problémy.

1, Objednávky pod 100 dolárov vyberieme Čína Príspevok Air Mail, Objednávok nad $100 Zvyčajne vyberieme DHL, Fedex, TNT, UPS, Aramex štyri spôsob dopravy, niekedy jeden spôsob dopravy bude oneskorenie, tak sme sa zmení na iný spôsob dopravy.

2, Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Rusko zákazník je potrebné úplné meno, vďaka.

3, Ak to nemohol lode do vašej krajiny, alebo prepravné náklady, je veľmi vysoká, prosím, kontaktujte nás o prepravnej problémy.

4. Prosím, všimnite si, že PO.POLÍČKO NIE je k dispozícii, prosím, láskavo nám ponúkajú podrobné adresu, ďakujem

1, Keď ste dostali balíček prosím, láskavo povedzte nám, čo si myslia o naše služby, a prosím, dajte nám 5 star spätnú väzbu, je to skvelý zdieľať vaše šťastné nakupovanie a pomoc ostatných zákazníkov!

2, Ak nie ste spokojní, alebo máte nejaké obavy, prosím, neváhajte poslať správu alebo e-mail, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy. Vaše uspokojivé je náš úspech.

Prosím, dajte nám vedieť pred rozhodnúť dať negatívnu spätnú väzbu!

UPOZORNENIE: PRODUKTY A DOPRAVA ZADARMO PRODUKTY CENA JE NEMUSIA ZAHŔŇAŤ DOVOZNÉ DANE, KLIENTI BY MALI ZAPLATIŤ DOVOZNÉ TA XES PRE VAŠU KRAJINU VLASTNÉ NA VAŠEJ STRANE! Na všetky otázky a požiadavky o deti hrať stan prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služby! Ďakujeme! :)

Štítky: bubbl stan, braw hviezda, star baby stan, deti hrať stan playhouse, diys detský stan, liezť tunelom pre deti, tábor vonkajší stan, mačka tunel, stan pre dieťa, teepee stan pre dieťa.


( 0 Hodnotenie )

Počet