Dieťa Visual Vzrušenie Handričkou Knihy Dieťa Montessori Hračky Čierna Biela Osvietenie Vzdelávacie Hrkálka Knihu, Hračku Dropshipping

€5.78


Odrážky:

1、Stimulovať Baby' s Vision: deti'vision je len o 30 cm, keď sú v 1 mesiaci a postupne sa zvyšuje po 3 mesiacoch. Experti navrhli, že čierne a biele vysoko kontrastné obrázky môžu stimulovať dieťa' s vision.

2、Kognitívne Ilustrácie: Čerpané jednoduché kognitívne ilustrácie, písmen, čísel, geometria, zvieratá, ovocie, atď., na broa horizont.

3、Hrkálka Funkcia: BB zariadenia a hrkálka funkciu pinch , zvoní, otočte stránku viac, veľmi vtipné.

4、Nie Zmiznúť: Pomocou prenosu tepla proces, farba nezmizne po umytí a namáčanie. Ekologicky šetrných materiálov, bambusové vlákna tkaniny, novorodencov môže hrýzť voľne bez poškodenia.

5、Kľúčové Zručnosti Pestovanie: skvelý spôsob, ako stimulovať kľúčové zručnosti, ako napríklad jazyk a čítanie zručnosti, komunikačné zručnosti, fantáziu, zmyslové schopnosti, atď.

Funkcie:

1. Štýlové, non-jedovaté a neškodné. S inštrukciami, jednoduchý na obsluhu.

2. Ekologicky šetrných materiálov, deti sa môžu použiť s uistiť.

Špecifikácia:

Váha: cca 65g

Balenie: taška funkcie opp

Veľkosť: cca 15*15 cm/5.9*5.9 v (bez štítku)

Počet strán: 4 strán, 8 strán

Textílie: krátke flanelové

Platné vek: 3 mesiace a viac

Údržba: umývajte vodou alebo detské prádlo prací prostriedok, zavesiť na suché. Nepoužívajte prášok na pranie, aby sa zabránilo deti z kontaktovať škodlivých látok

Balenie Zoznam:

Handričkou Knihy*1

Štítky: priateľ lego, black white hračka, blok stavať, dieťa čierna biela hračka, dieťa čiernej a bielej knihy, fotografie knihy, kniha deti, kniha čínsky, els knihy, 3d knihy.


( 1 Hodnotenie )

Počet