VASCHY Mužov Klasická Aktovka pravej Kože Plátno Messenger Taška pre Mužov Business Taška cez Rameno Hodí 14 palcový Notebook, Kabelky

€34.45


RM15784107893420428

Popis Produktu

Na VASCHY Messenger taška je vyrobená špičkovou kvalitou cowhide kože a odolného plátna, ktoré je mäkký a jemný dotyk. Vo veku cowhide kožené prichádza s drsný vzhľad vďaka vrásky a ryhy.

Hrubé ešte jemná koža, pripravená na podporu najdôležitejších častí táto taška: popruhov,hladké zips, spodný a horný hrot.Messenger taška je pokrytá nastaviteľný kožený klapka.Predné vrecko je vyrobené zaistené magnetické uzávery namontovaný vo vnútri.

Okrem hlavného priestoru vrecka, ktoré majú udržať laptop alebo notebook,laptop messenger taška predstavuje s dve predné vrecká. K dispozícii je aj vrecko na zips vo vnútri navyše za svoje peniaze, peňaženky, dôležité poznámky, ktoré môžu byť zabalené do a zabezpečené.To je ďalšie vrecko na zadnej strane vrecko na ukladanie iných položiek.Popruh je nastaviteľný, aby poskytovali pohodlie a môže vyhovieť každému.

Na Vaschy messenger bag je heavy-duty taška cez rameno vhodná pre tých, ktorí, ako je bežné.Je ideálny pre študentov, obchodných profesionálov, alebo cestujúci chcete módne vyhlásenie.

Vlastnosti Produktu

- Vyrobené z najvyššej kvality plátno a skutočné cowhide kožené.

- Vysoko kvalitný zips s kožené zips s ramenami.Zipsy sú pevné a robustné. Kožené zips sťahováky pomôže majú pevné uchopenie tak posuvný zips otvorené alebo zatvorené, je jednoduché. Plus, to je bezpečné a drží pekne.

-Robustný, vystužené, nastaviteľné ramenné popruhy.

-Jeden zips uprostred vrecku. Zapadajú do vášho kalkulačka, kľúče alebo iné zariadenie. To je uprataný spôsob, ako držať svoje malé zariadenia.

-Jedna pracka zabezpečené vrecko na zadnej strane, aby sa zmestili vaše peňaženka alebo telefón

-Robustný kožený rukoväť. Hotové švy sú doskové obitie a aj.

Špecifikácie Produktu

- Kapacita: 0.42 cu ft/ 12L,

-Rozmery: 38x9x29cm/15x3.5x11.4"(š x h x v)

- Ramenné Popruhy: Úprava od :78-136cm/31-54"

- Hmotnosť: 2.3 LB/1.04 kg

Záruka

1-Rok-Bezproblémové-Záruka-Výmena,vrátenie peňazí,nech to stojí čokoľvek.

RM15784107893420430

Štítky: originálny licencovaný, pubg plátené tašky, taška ženy, taška na rameno, taška satchel, taška mužov rameno, aktovka mužov, kožené kabelky rytie, tkané originálne kožené vrece, žena, kožené aktovky.


( 2 Hodnotenie )

Počet