PH Látok Buffer Prášok Make Up 250 ml Pre PH Meter Opatrenie Kalibračný Roztok 9.18 Kalibračného Bodu 10 / PK

€9.10


PH: 9.18

Presnosť: ± 0.01 pH

Package: 10 / pk

Použitie:

Použitie deionizovanej vody a varíme 15 ~ 30 minút vopred na odstránenie rozpusteného oxidu uhličitého.Ak nie je príprava podmienok tiež môžete vybrať, destilovaná voda, sekundárne destilovanej destilovanej vody, lepšie znížiť plastového vrecka pridať činidla do kadičky, s miernym množstvo deionizovanej vody, aby sa rozpustil, a umývanie tašky, potom nalejte do 250 ml volumetrických banky a zriedený meradlo, plne shake môže, v jedinca fľaša na etikete. Zrušil.

Ako udržiavať a používať PH pufra riešenie?

Konfiguračné chyby sa môže ľahko spôsobiť, keď, aby sa zabezpečila správnosť konfigurácie dávať pozor na tri veci:

1. Dať do prášok úplne, vyvarovať sa chýb konfigurácie, najlepšie opláchnite znova plastové tašky

2. Konfigurácia elektrická vodivosť vody majú byť kontrolované v rámci 2us / cm, vo všeobecnosti s destilovanou alebo ultrapure vody

3. 250ml sa týka objemu vody pri 25 ° C .

Venujte prosím pozornosť pri konfigurácii náradie očistite, aby sa zabránilo baktérie od zadania riešenie, aby sa predĺži doba skladovania, nakonfigurovaný buffer byť uložené v hnedej fľaši bol zapečatený a zachovanie nie viac ako päť dní.

Záruka na výrobok:

Štandardný materiál s vlhkosti-dôkaz plastového vrecka zapečatených obaloch, sú náchylnejšie na ukladanie, zabezpečenie kvality.

Čas použiteľnosti: 3 roky

Podmienky skladovania: chráňte svetlo, vetranom, suchom mieste.

PH pufra riešenie:

(1) pred meranie pH kalibrácia kalibrácia pH meter.

(2) Diction sa používa na kontrolu správnosti pH meter, napríklad pomocou pH6.86 a pH4.00 kalibráciu po pH meter, vložte pH elektródy pH9.18 riešenie kontrolný nástroj zobrazenie hodnoty a štandardné riešenie hodnotu pH.

(3) vo všeobecnom presnosť merania skontrolujte pH meter je potrebné nastaviť.PH meter kalibrácia a môže mať za následok zmenu drift alebo po použití, tak pred skúškou vložiť elektródy a v blízkosti standard test riešenie v buffri, podľa chyba veľkosť určiť, či je potrebné kalibráciu.

(4) na zistenie výkonnosti pH elektródy.

(5) Každý balík môže byť formulovaný s 250 ml kvapaliny.

Tam je iné osobitosti, na predaj, ak potrebujete prosím kliknite na nákup. Ďakujem.

Štítky: 1 ml, 3ml kvapkadla, 3ml ampulka, oko meter, elektrické pero tetovanie, 3 ml kvapkadla, jedlo ph meter, 5ml fľaša sklo, ez filter, ph a tds meter vody.


( 0 Hodnotenie )

Počet