KEIUMI 23 Palcový Full Silikónové Reborn Bábiky Baby Realisticky 57 cm Chlapec Baby Hračky Pre Deti Bábiku Baby Vianoce, Narodeninové Darčeky

€43.29


1.Materiál: Full silikónové vinyl, dovezené, mäkké vinylové z Nemecka, 100% bezpečná a pohodlná. 2.Dieťa veľkosť: 23 palcov o 57 cm bábiky. 3.Oči: Akryl oči,svetlé a jasné, vyzerá tak reálne. 4.Pleť: Biela pokožka je najviac unikátne miesto, táto bábika , návrhári bude tráviť veľa času detská pokožka vyzerá reálnejšie multi-layer 5.Vlasy: Ručné korene vlákniny vlasy,realisticky ľudské vlasy, jemnú a hebkú. 6.Štruktúra: Hlavy a končatín všetky sú vyrobené zo silikónového vinyl .Dovezené, mäkké vinylové výroby surovín, non-jedovaté; bábika končatín môže byť aktívny, môže pohodlne si sadnite alebo ľahnite , silikónové vinylové bábiky, môžu vstúpiť do vody,nemôže stáť,hovoriť alebo krmív. 7.Aplikácia: Deti darček k narodeninám, hrať deti hračky, Vianočný darček pre vaše deti alebo vašich milovníkov a tiež kolekcia kolekcia milenci.

1.Farba nesúlad Rozdiel vo farbe, môže byť príčinou niektorých iných dôvodov, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, tak sme pridali nejaké obrázky, ktoré si od Klientov, alebo sa telefonicky.ak ste belive, že položka prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. 2.Bábika Marterail bábika Hlava, končatiny sú všetky vyrobené zo silikónového vinyl. môžete zadať vody. pozrite sa na Bábiku detail , o telo,ruky,nohy,vlasy.vezmite prosím na vedomie. to je veľmi dôležité. dovoľte nám, aby sa zabránilo nedorozumeniu. a bábika materiálu sú absolvovanie medzinárodnej skúšky ,takže sa nemusíte obávať, ak sa vám nepáči to,prosím, kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. 3.Bábika veľkosti bábiky majú rôzne veľkosti podľa rôznych opatrenie spôsobom, robím dve metódy pre vás: 1> Naša bábika nohu je zakrivený, meriame bábika nohu, ako to je v priamom štátu, ktorý je dĺžka od stehna kolena plus dĺžka od kolena tiptoes, pozrite sa na obrázok: je to o 57 cm. 2> Ak budeme ignorovať zakrivené nohy,umožňuje merať priamo, od hlavy k tiptoes. tak, ako na obrázku: to je asi 55 cm . budete vedel, že bábika presnej veľkosti,hovorím vám podrobne, tak my sme to akceptovali sťažovať veľkosti, vďaka za vaše porozumenie.( tak existuje odchýlka vzhľadom na odlišné spôsoby merania. ) 4.Bábika Accessorries Existuje príliš veľa bábika príslušenstvo,všetky sú zadarmo v parciel, ako pacifer,mlieko fľaše,mini plyšové hračky,oblečenie (bábika bez daiper,vďaka).niekedy viac, príslušenstvo môže mať žiadne zásoby, takže budeme posielať náhodne (ale pridáme ostatné darček pre vás ako náhradu),spojíme sa s vami, ako ho poslať.prosím pochopiť. 5.Dodanie Všetky produkty budú zaslané v 2-6 dní po zaplatení nadol.Naša Cena nezahŕňa Colné Poplatky, alebo iné skryté poplatky, sme nie je zodpovedná za akúkoľvek Colné Poplatky . dúfam, že sa vám môže porozumieť. 6.Návrat zaručujeme všetky položky sú v 100% dobrom stave a vysokej kvality. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, pls vrátiť do 7 dní od jej doručenia,bude nahradený alebo vrátenie peňazí vzhľadom.

1.Najlepšia kvalita: zo surovín nákup na bábiku sfarbenie, korektúry, výroba, montáž, každý odkaz je najlepšie; najnižšie chybný pomer, môžeme vyhnúť bežné chyby : pádu mihalnice, pošmyknutia končatín , postriekané telo, a nerovnomerné tvrdosť. Naše KEIUMI značka má najvyššiu priaznivé rýchlosť a najnižšia spor hodnotiť, sme dôveryhodný byť vašou prvou voľbou pre šťastný nakupovanie.

2.Karta bezpečnostných: Naše KEIUMI bábiky prešli mnohé bezpečnostné testy a získali Certifikáty CE, ROHS, ASTM, CP65 atď., ktoré sú absolútne bezpečné pre vaše deti.

3.Najnižšia cena: Sme výrobcom reborn bábiky baby, bez sprostredkovateľov, môžu poskytnúť vám najnižšiu cenu.

4.Prísne package: tento balík je vynikajúca a bezpečné; príslušenstvo sú kompletné. všetky príslušenstva poslať náhodne .

5.Najlepšie služby: Máme profesionálny tím služby, ktoré vám pomôžu vyriešiť všetky problémy, ktoré sa vyskytli pred, počas a po predaji, poskytovať vám najlepšie porade skúsenosti.

6.Značka záruka: KEIUMI je registrovaná ochranná známka, vedúcou značkou v reborn bábiky, môžeme zvládnuť povolenia kvalifikácie pre renomovaných kancelárií pre dosiahnutie spolupráce a win-win.

7.Reálny Obraz: naša bábika obrázky a videá sú live-action shooting, čo dostanete, je to, čo vidíte.

8.Rýchlosť doručenia: Môžeme dodať všetok objednaný do 48 hodín. Uistite sa, že vaša objednávka je spracovaná na prvý raz.

9.Silný tím : Máme tím, ktorý integruje Výskum, Vývoj a dizajn, sú to profesionálne a inovatívne. Naša výroba bude držať aktualizácia. budeme sa snažiť byť majster reborn bábiky priemysel. Vyberte si nás vybrať svoju budúcnosť.

Štítky: súprava reborn vinyl, tvár reborn, silicon bábika pôvodu, bebe reborn 57cm, 57cm reborn bábiky, 28 reborn batoľa, reborn batoľa s dlhými vlasmi, bebe reborn 57 cm, coco reborn anuk, bebe reborn.


( 0 Hodnotenie )

Počet