DOPRAVA ZADARMO, animácie, Nové Popoluška fashion music bábika #6157-1, #6157-2,#6157-3

€15.13


Predajné Miesto

Čínsky animácie Nové Popoluška módne bábiky

Predajné Miesto

Hudba módne bábiky. Dotknite sa tlačidla z okna

Špecifikácia & Inštrukcie

Inštalácia batérie (pre hudbu bábiky): 1. Bábika je vybavený batériou. Prosím, odtrhnite Velcro za bábika oblečenie a vytiahnite oblasť na batérie poľa pred použitím. 2.Ak potrebujete vymeniť alebo nainštalovať batérie, prosím, trhať velcro za bábiky oblečenie. 3.Odskrutkujte kryt batérie na zadnej strane pomocou skrutkovača. 4. Tak ako na obrázku vpravo, zaťaženie 3 LR44 gombíkové batérie. 5. Zatvorte kryt batérie na miesto a utiahnite skrutky.

Elektronické používať bezpečnostné opatrenia

■ Odstrániť alebo vložte batériu v správnym spôsobom; ■ Nenabíjateľné batérie nemožno nabiť; ■ Rôzne typy batérií ani staré a nové batérie nemožno miešať; ■ Batéria by mala byť vyradená, ak to nie je v použitej na dlhý čas, aby nedošlo k úniku; ■ Batérie rovnakého modelu alebo ekvivalent odporúčaný model môže byť použitý; ■ Nabíjateľná batéria by mala byť vyradená z hračka pred plnenie; ■ batéria by mala byť umiestnená v správnej polarity; ■ Použité batérie by mala byť vyradená z hračka; ■ Napájacie terminály nesmú byť skratuje. ■Nabíjateľná batéria sa môže nabíjať iba za dozoru dospelej osoby!

Skladovanie

Blister balenie

Štítky: spoločnosť monster high bábiky bábiky, audrey hepburn bábika, barbi hlavu, zviera matryoshka, chucky funko bábika, Disney mrazené, reborn, bjd foto, dieťa dopravcu hračka, pán bábiky.


( 4 Hodnotenie )

Počet