HD 1080P Vonkajšie Športové Kamery F18 Nočné Videnie Videokamera SOS Hlava-montáž Akčné Kamery na Prilbu Video Nahrávanie, DVR Kameru

€17.47


F18 Nočné Videnie Hlava-montáž 1080P HD Kamera pre Vonkajšie Športy, Cestovanie Videokamera

Funkcie:

1. 1080P(1920*1080) HD Kamera: môžete zachytiť akékoľvek jasné a nádherné chvíle voľne.

2. Malé rozmery, ľahko sa prenáša, nebude zaberať veľa miesta. podpora maximálne 32 GB úložný priestor (pamäťová karta nie je súčasťou balenia) , ideálny pre vonkajšie cestovanie, adrenalínové športy a pod.

3. Nočné osvetlenie funkcie: osvetlenie rozsah je medzi 5~10 metrov, vykonávať fyzické a vysokým rozlíšením záznamy v tmavom prostredí, vhodné pre použitie v noci.

4. 2 v 1 Dizajn Svetlometov: krátku dobu otvorte stlačením tlačidla Led svetlomet, dlho stlačte pre otvorenie SOS režim.

5. Hands Free dizajn: s vysoko elastické hlavový most, to je absorpciu potu a non-sklzu, pohodlnejšie, ak chcete fotografovať, zatiaľ čo robí extrémne športy.

6. Dlhé hodiny pohotovostný režim: práce na 6 hodín, kým sa vypnúť LED svetlom. Podpora pričom video a nabíjanie súčasne, podpora pomocou power banku.

Špecifikácia:

lmage Snímač:1.3 Mega Pixelov CMOS-Sensor

Video Rozlíšenie:1080P(1920*1080)

Video Forma:AVI

Slučky-cyklus nahrávanie:3min

Pamäť:TF karta,maximálna podpora 32G(neobsahuje)

LED svetlo:3W

Svetlo rozsah:5-10metre

SOS:Podpora

MIC:Podpora

Batéria pracovný čas:So svetlom 1,5 Hodiny,Bez svetla 6 Hodina

Vstavané lítiové Batérie: 1000mAh

Jazyk:Angličtina

Rozmer výrobku:60*43*37mm

Hmotnosť výrobku:70 g

Kamery

Dlhým stlačením vypínača po dobu asi 2 sekúnd Po spustení, produkt bude automaticky zadať režim nahrávania,V tomto režime, červené svetlo je vždy o.,Modré svetlo bliká.Znova stlačte hlavný vypínač pre 3-4 sekúnd,vypnite po červená kontrolka bliká 3 krát

Ako nastaviť čas

Počítač sa automaticky generovať čas.bat súboru na karte,Dvakrát kliknite na tento súbor bude generovať time.txt text dokumentu,času, v dokumente, ktorý sa synchronizuje s počítačom čas.Odpojte fotoaparát a znovu ju

Poznámka:

1. Tento produkt je vybavený jasné LED korálky,nemajú priamy vaše oči, keď zapnete svetlo.

2. Tento prístroj nie je vodotesný, nie je vlhký alebo dať do vody.

3. Ak výrobok spadne kvôli nízkej prevádzky,Bod uprostred vynulovania s malým špicatý predmet,stroj môže byť obnovená normálna

Zoznam Balíkov

1*Handwear HD Kamera Auta

Štítky: dashcam usb, 4k akciu, fotoaparát, videnie night kamera, sexy xiao redmi poznámka, zbraň aksion fotoaparát, kamery vonkajšie wifi, športové kamery montáž, 4k kamera šport, go pro, action cam.


( 2 Hodnotenie )

Počet