Dragon Dotyk Vista 5 4K Akcia Fotoaparát s Dotykovým displejom 16 MP, WiFi, 30 M Vodotesná Kamera 170°Široký Uhol 2 Batérie a Montáž

€70.70


Dragon Dotyk VISTA 5 4K Akcia Fotoaparát s Dotykovým displejom 16 MP, WiFi, 30 M Vodotesná Kamera 170°Široký Uhol 2 Batérie a Montážne Príslušenstvo Súpravy

Dotykový Displej: Dragon Dotyk Vista 5 akcia fotoaparát je ergonomicky navrhnuté s oblúkom montáž palm a rukoväť je ľahko zachytia. Vybavenie dotykový displej s fyzickej tlačidlo robí to sparťanské na prevádzku a šikovný strieľať. 4K Akcia Fotoaparát s 4X Zoom : Vstavaný profesionálne 4K/30fFPS videá a 16MP rozlíšenie fotografie poskytuje pôsobivo ohromujúci a úžasné momenty, zabezpečiť vynikajúce skúsenosti a v streľbe epické život. Tiež to môže 4X zoom. (Upozornenie: Nie EIS) 30 M Vodotesný Fotoaparát: Vista 5 umožňuje preskúmať úžasné scenérie pod vodou. Môžete sa ponoriť sa tak hlboko, ako 30 M, ktorý je ideálny pre podvodné športy ako surfovanie, potápanie, atď. Dlhšiu výdrž batérie: Vista 5 akciu, fotoaparát sa dodáva s 2 nabíjateľné 1050mAh batérií. Každú batériu môžete nahrať až 90 minút. Žiadne ďalšie starosti, čas nahrávania pre túto Akciu fotoaparátu. 170°Nastaviteľné Uhly: výberom rôznych široké uhly od 70°c do 170°, je to na vás vážiť si a nahrávať obrázky, ako sa vám páči. Vstavané Wi-Fi a HDMI, upraviť & zdieľať SVOJU činnosť v priebehu niekoľkých minút. Stačí stiahnuť Aplikáciu(smart DV) na vašom telefóne alebo tabletu, a spojiť sa s táto akcia fotoaparát. Wi-Fi signál sa pohybuje až do výšky 10 metrov.

Zvýraznenie:

Cestovné Pripravený Dosť svetla, a kompaktným rozmerom sa zmestí do vašej tašky pre jednu dní a dlhšie dobrodružstvo

Týždeň Napájanie colossal z 26800mAh kapacita môžete nabíjať väčšinu telefónov cez 6-krát

Vysokorýchlostné Nabíjanie Dual vstupné porty s max príkon 4A zabezpečiť úplné nabitie batérie trvá len okolo 6 hodín

Superior Bezpečnosť Anker je Multiprotect bezpečnostný systém zabezpečiť kompletnú ochranu pre vás a vaše zariadenie.

Na Anker Výhodou Vysokorýchlostné nabíjanie. Špičkovej technológie. Pripoj sa do našej skupiny nad 30 miliónov šťastný používateľa, a zmeniť spôsob, akým budete nabíjať.

Štítky: 4k akciu, fotoaparát, yi 4k kamera, akcia, činnosť kamery, fotoaparát gitup, stĺpec akaso, cena gopro hero 5, 360 insta, 4k kamera, action cam, akaso 7 statočných.


( 1 Hodnotenie )

Počet