K11 Nové HD 720P Fitness Náramok Bezdrôtový WIFI Hotspot Diaľkové Monotoring Phone Hlas, Video, Foto Nahrávanie Smart Náramok

€3.64


Nové HD 720P Fitness Náramok Bezdrôtový WIFI Hotspot Diaľkové Monotoring Phone Ovládanie Fotoaparátu Hlas, Video, Foto Nahrávanie Smart Náramok Kapela Nie P2P, len WiFi Hotspot funkcie.

Bezdrôtové zobrazenie videa v telefóne APLIKÁCIU až 15-20 metrov. Hlavné Funkcie: nahrávanie videa Foto záznam Podporu pre cyklické nahrávanie videa Podporuje až 128 GB pamäťová karta Diaľkového Monitorovania Vzdialenosti 15-20 m ( v otvorenom priestore ) 280mah batéria Displej Dotykový Displej

Tento výrobok (obrázky a text) je z www.tantra-egypt.sk iCareStore store (910322024), ak sa vám tento mesage v inom obchode, to znamená, že skopírovať nás, bez rozmýšľania, a to aj bez čítania. Sme sugest idete do pôvodného zdroja . Upozornenie pre plagiarist, ktorí chcú zmeniť túto mesage na jeho vlastné: V našich obrázkoch je mnoho micro vodoznak príliš.

POUŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA

Štítky: kapela smart, 100w ham rádio, príkaz krídlo, poc rádio, monitor wide, spy kamera hd, špionážne hodinky, fotoaparát, hd video, gimmbal, 144hz monitor, smartband.


( 1 Hodnotenie )

Počet