Roztomilé Plyšové Mečiar Bábiky Hračky Reálnom Živote Morské Zvieratá, Bábiky, Hračky pre Deti Zriedkavé

€20.05


Roztomilé Plyšové Mečiar Bábiky Hračky Simulácia Morské Zvieratá, Bábiky, Hračky pre Deti Zriedkavé veľkosť: úst a chvost 46 cm/späť na brucho 11 cm Značka: mäkké čas

Pôvod: Guangdong, Čína

Materiál: PP bavlna + KK plyšové

Príslušenstvo: tag: none / standard pranie: Áno

Opatrenia, A. Dopravy. ①We hlavne použitie China Post Air Mail alebo EMS alebo inými spôsobmi prepravy. ②China Post vzduchu parciel, E-Paketové a www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava sú bez nákladnej dopravy. A vám tovar dorazí do 15-45 deň. B. Produktu. Pokiaľ ide o veľkosť tovaru,berieme spôsob ručné meranie,tak tam môže byť 1-2cm chyba, ďakujeme za pochopenie. C. Pranie. Pre tovar, môžete buď umývanie svojimi rukami alebo práčky. D. Balenie. V procese prepravy,tovar môže byť vyrovnaný alebo deformovaný,ale môžete ho vrátiť do pôvodného tvaru, poklepal alebo fúkanie to s dúchadlo po otvorení balíka. E. Prijímať balíky. Keď sa zobrazí položka,pozrite si prosím ihneď.Ak niečo nie je uspokojivá,prosím, kontaktujte nás hneď a my sa budeme snažiť vyriešiť problém.Ak ste spokojní s položku, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Ďakujeme! Je to naša česť byť uznané vás!

Štítky: jeleň, dalmatínskych tlač, loli tričko, autizmus tričko, kalibrácia mikroskopom, spp kuchár, nikdy sa nevzdávaj tričko, ryby mečiar, black stallion, tortu rukáv.


( 0 Hodnotenie )

Počet