Červeno-ružové reverzibilné plnené chobotnica

€9.66


【 Octopus reverzibilné] vyzýva Muñeco s vekom obojstranné: unikátny dizajn s vekom poskytuje rôzne vizuálne a zmyslové zážitky. Tento roztomilý plyšový bábika prijíma jedinečný dve farebné obojstranné dizajn, ktorý sa dá ľahko premeniť rôzne farby a výrazy.

Výrobok je bezpečný, nie je jednoduché odstránenie chlpov, farba je plná, a ten pocit je pohodlné. Jedinečný kryt design vám ponúka rôzne vizuálne a zmyslové zážitky.

【LAVABLE] vyzýva reverzibilné octopus plyšové hračky je vyrobená z odolného plyšový materiál a je naplnený materiálu vysokej kvality PP bavlna.

Jednoduché na čistenie použite malé množstvo mydla a vody, odstránenie škvŕn a prirodzene suché.

【Rôzne farby na výber] vyzýva Tento soft plnené octopus zvierat bábika má rôzne farby pre vás vybrať si môžete kúpiť podľa vašich preferencií. Super mäkké a ľahko prevrátiť dozadu vyjadriť svoju náladu.

【Skvelý darček plyšový ideálny tvar: roztomilé plyšové bábika s bohatou výrazy. Ideálne pre hranie, zber a objímanie. Tieto plyšové hračky sú perfektný darček na narodeniny, detské sprchy, Valentína, a ďalšie! Vtipný darček pre všetky chlpaté milenca!

Štítky: flip octopus hračka, mačka na zadnej strane, doraemon plyšové, medusa plyšové, malé chobotnice plyšové, kreslených mačka, reverzibilné plnené, plyšové zadnej strane, octopus bábkové, úvodzovky eevee.


( 5 Hodnotenie )

Počet