Roztomilý kawaii Plyšový Medveď Bábiku Baby Upokojiť Hračky Novorodenca Upokojujúce Bábiky Mäkké Plyšové Hračky Jeleň Bábiky Hračky pre Deti, Dievčatá, Chlapcov

€3.26


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Špecifikácia: Materiál: Bavlna Veľkosť Produktu: Malý Medveď/Teľa 26×20 cm/10.24 v×7.87 v Trochu Jeleň: 26×16 cm/10.24 v×6.30 Farba: 2 Farby(Pozri obrázky) Prosím, dovoľte 0-2 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia. Ďakujeme za pochopenie, pekný deň! Balenie Obsahuje: 1 x Dieťa Upokojiť Hračky Funkcie: 【Trvanlivé a Bezpečné] vyzýva Nádherné spracovanie je viac odolné, bez zápachu a bez farby vyblednutiu. 【Vzdelávacie Učiť Hračka] vyzýva podporuje vývoj mozgu senzorické a kognitívne funkcie a spĺňa detskej úzkosti po odchode jeho matka 【Cartoon Zvieratá Dizajn] vyzýva Prijíma cartoon zvierat tvar, dizajn, jedinečný a roztomilý, môže upokojiť dieťa emócie. 【Rozvíjať Hračka] vyzýva špeciálne hračka pre deti sprevádzajú od detstva až do dospelosti, pekný darček pre vaše dieťa hrať sa, uchopte a ťahajte. 【Materiál] vyzýva Vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, mäkké, pohodlné, netoxický a priateľské k pokožke.

Štítky: loptu medveď, mäkká hračka, kawaii, dekor kawaii izba, handričkou kawaii, anim plyšové, rattl, sasuke hračka, gaara oblečenie pre bábiku, dekor jeleň.


( 0 Hodnotenie )

Počet