Nepremokavé Farebný displej 48v500w Bafang Predné/zadné Elektrické Kolo prestavbu Striedavé Hub Motory 20" 26" 28"diy Koliesko

€313.60


Predné motora (kotúčové brzdy verzia):

Zadné motora:

Balenie Zoznam:

1) 48V500W BAFANG hub motor auta s spoked 20/26/27.5/28inches rim

( Môžete vybrať, predný alebo zadný náboj motor )

2) 48V22A 9mosfets Hriech-wave radič

3) EB-BUS 1T4 vodotesný kábel (80 cm)

4) Motorové kábel (180 cm na prednej strane motora, 100 cm pre zadné)

5) 850C farebný displej

6) Vľavo a vpravo Palec plyn

7) DH12 PAS (12magnets)

8) EB-BUS a PAS predlžovací kábel

( Vhodné pre batérie nainštalovanej v akejkoľvek polohe. )

9) odrežte napájací Brakelevers

( Ak chcete kábel brzdy alebo hydraulické brzdové senzor, prosím nechajte nám správu. ) Motora v tejto súpravy (BAFANG 48V 500W): Ak sa rozhodnete pre zadné koleso motora auta,tam je závit pre freewheel:

Presné nastavenie a testovanie pred prepravou:

O Nás:

Veríme, že jazda na bicykli je pre každého, nie len fit a mladí. Či jazda na horskom bicykli cez lesnú,stúpanie do kopca na cross bike, kričí dole po kopcoch na cestnom bicykli alebo na ťahanie deti okolo na značku spolu, pár vecí poraziť zábavné a rados ť cyklistiky. Za zmienku stojí, že s príspevkom elektriny,teraz nie je žiadny dôvod pre to, aby ste chýbať. To je to, čo chceme venovať, a dôvod, prečo sme začali náš on-line shop, ktoré sa zameriavajú na elektrické bicykle radu ,ako sú elektrický bicykel súpravy na prestavbu, hory a mesto, elektrické bicykle, tuk pneumatiky elektrické bicykle a relatívna diely pre elektrické bicykle. Všetky produkty sme výrobu odrážajú naše záujmy a profesionalitu.Bez ohľadu na to, či hľadáte e-cykly pre communiting,cestovanie alebo náhodné,môžeme vám pomôcť s najlepšou voľbou!

Užitočné Tipy: • Záruka Jeden rok záruka. Do 15 dní(na základe doručenia údajov):Budeme kryt spiatočný poštovné poštovné. 15 dní na jeden rok, Sme sa budú týkať návrat poštovné. • Balenie&Poštovné 5 Vrstvy Dvojitej Steny Obal,a DHL,FEDEX,TNT,EMS poštovné choise. • Návrat Politiky vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položiek a to je jediný dôvod, prečo výrobku sám, ako vady,škody,niečo, čo je predávajúci je chyba,nie kupujúceho osobných preferencií alebo neschopnosti používať.

Štítky: 1000w motor, shengyi hub motora, elektrické motorové kolieska 350w, koleso auta electr, 3000w elektromotora, motor qs, hub motorových kolies, motorové kolieska, 2845 striedavý motor, bicykel electr.


( 1 Hodnotenie )

Počet