Skrutka Freewheel 48v1000w Elektrický Bicykel Zadný Náboj Motor s Vysokou rýchlosťou

€136.19


Na EUNORAU hub motory sú viac silný ako ostatné motory. Motory z EUNORAU poskytuje ideálny výkon pre vozidlá, ak nemáte radič sady, batérie, môžete si ich kúpiť z našich obchodov.

Otázka: Vlastné Povinnosti: A: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu.

Otázka: Farebný Rozdiel: A: obrázky zobrazujúce sa na našom obchode sú prijaté na základe pravda produkty. Pretože iný monitor a jas, môže existovať normálna drobné farebné rozdiely, prosím, nenechávajte zlé pripomienky alebo tovar vrátiť na nás bez nás budete kontaktovať.

Otázka: Dodacia lehota: Odpoveď: Ak produkty stále na ceste, a dodať váš čas je ísť platnosť, láskavo kontaktujte nás, a my sa predĺžiť čas doručenia pre vás. Ak produktov je stratená pri preprave, láskavo kontaktujte nás, urobíme vrátenie peňazí alebo odoslať rovnaké výrobky pre vás najbližšej.

Otázka: spätná Väzba: Odpoveď: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Otázka: Chybné Výrobky: A: Prosím, prihláste sa na prepravný doklad, ak produktov je chybný, je prepravné spoločnosti, zodpovednosť, prosím odfotiť, pre nás a budeme sa vrátime vám.

Otázka: Návrat Politiky: A: prijímame vrátiť na produkty.Zákazníci majú právo požiadať o priznanie do 7 dní od doručenia.Ak chcete mať nárok na návrat, zákazníci sa musia prijímať výrobku v 100% nové, Re-predajných stave.Tovar nie je nárok na vrátenie peňazí, ak bol zostavený, sužovaných, nosené, používané, zneužívať, a to akýmkoľvek spôsobom poškodená.Tovar musí prísť kompletný, vrátane záručnej karty, manuálov, príslušenstva, propagačné materiály, a v pôvodnom obale.Zákazník musí iniciovať vrátenie zásielky tovaru do 7 dní od dátumu nákupu a zaplatiť poštovné náklady, aby EUNORAU je sklady. Budeme dokončiť kontrolu do 5 dní od prijatia tovaru.Ak vrátené výrobky nie sú v pôvodnom stave podľa Doložky, budeme odmietnuť refundáciu.Ak je vrátený tovar v pôvodnom stave podľa Článku sme sa dohodli na vrátenie zaplatenej sumy.

Štítky: 1000w motor, elektrické motocycle motora, hub motora, mac hubmotor, bldc, kolieska vozíka, Striedavé, elektrický motor my1016, hub motorových kolies, 20-palcový hub motora.


( 0 Hodnotenie )

Počet