EÚ bez CLA ConhisMotor Bafang 48V 750W Zamerané Kazeta Kolesa, Tuk Klince Zadný Náboj Motor 175 190 mm Elektrický Bicykel

€266.30


Bafang 48V 750W Striedavé Zamerané DC Kazetové Tukové Pneumatiky Zadný Náboj Motor Pre Elektrické Bicykle Výpadku Šírka 175 190 mm

Tento zadné hnací motor, ktorý je kompatibilný s kotúčovou brzdou, má menovitý výkon 250-750W, zníženie pomere 1: 5 a maximálny krútiaci moment 80 N. m, poskytuje ideálny výkon pre vozidlá. Silný a účinný, tento motor v spolupráci s freewheel rýchla zmena mechanizmu, výrazne zvyšuje pohodlie pri jazde a je vhodný pre pláž kočíky a sneh, bicykle.

Záruka JEDEN ROK záruku kvality (záručný list je neplatný pre prirodzené nosenie alebo akékoľvek poškodenie v dôsledku nesprávneho prevádzky). Clo Dovozné clo/dane nie sú zahrnuté v položke cenu. Spätná väzba vážime si vášho podnikania, Ak ste sa uspokojiť s našich služieb, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy.

Štítky: klince, výkon motora, striedavý motor rc, bafang motora, bldc, tongsheng tsdz2, bafang auta, motorové kolieska, hub motorových kolies, bafang auta arandela, bicykel electr.


( 1 Hodnotenie )

Počet