4Pcs Crystal Epoxidové Živice Formy Víno Sklenené Police Zásobník Odlievanie Silikónové Formy DIY Remesiel Fľaše Držiak Výrobu Nástrojov

€3.15


4Pcs Crystal Epoxidové Živice Formy Víno Sklenené Police Zásobník Odlievanie Silikónové Formy DIY Remesiel Fľaše Držiak Výrobu Nástrojov

1、Balík Obsahuje: 1 sada obsahuje 4 rôzne tvary živice víno sklo držiak formy, vyrobené z vysokokvalitného silikónu, je flexibilné a odolné, nie je ľahké sa zdeformovať alebo trhať.

2、Jednoduché Demoulding: Len twist silikónové živice plesní a uvoľnite ju z živice formy po živice je úplne vyliečiť, aby dokončili prácu.

3、Elegantné Dekorácie: Len vo farbe rôznych vín chcete zápas, ako sú koktaily a iné žiarivo farebné vína, dajte hotového výrobku v domácnosti, ako šikovný dekorácie zobraziť vašu chuť výber.

4、Široko Používané: Môže byť použitý pre každodenné použitie v domácnosti alebo ako dom dekorácie, len stimulujú predstavivosť a použiť ich vo svojej vlastnej ceste.

5、Ideálny Darček: DIY osobné víno sklo držiak, ideálny darček pre milovníkov vína, skvelý darček pre Deň otcov, Deň matiek, narodeniny, výročie, Valentín, Vianoce.

Špecifikácia: Materiál: silikón

Veľkosť: ako je znázornené

Balenie: funkcie opp

Balenie Zoznam:

1*Držiak Na Poháre Na Víno Plesní

Štítky: držiak na víno, šaty v, elegantné šaty, šaty dievčinu, tissu, narodeniny šaty žena, morská víla víno, roztomilý tkaniva box držiak pre auto, obývacia izba nástroj, stojan na víno.


( 0 Hodnotenie )

Počet