Black White Pembroke Welsh Corgi Siluety Vzor Hodiť Vankúš V Pohode Novinka Corgi Psa Vankúš Šteňa Zvierat Dekor

€12.40


Black White Pembroke Welsh Corgi Siluety Vzor Hodiť Vankúš v Pohode Novinka Corgi Psa Vankúš Šteňa Zvierat Dekor vezmite Prosím na vedomie: - Vložte Vankúš nie je súčasťou - farba Produktu sa môže mierne líšiť vzhľadom na fotografické svetelných zdrojov alebo vaše nastavenia monitora

Členenie položka Opis Tento zvyk štandardné obliečka na vankúš je priestranný veľkosť (18" x 18") a bol navrhnutý tak, aby pridať prepracovanosti a štýl vášho domova alebo v aute. Vzor:Krásne Corgi (dve strany) Veľkosť: 45 x 45 cm (18"x 18"), Farba:biela, sivá Materiál: 50%Polyester, 50%Bavlna Pranie:Inside out stroj umývateľný To na zips vankúš má zips otvoru na boku pre vaše pohodlie. S pre-zmenšiť textílie, tento vankúš je v práčke pri teplote 60 stupňov Celzia. S týmto prispôsobené obliečka na vankúš pridá pohodlie a štýl vášho domova alebo v aute. Najlepšou voľbou ako darček pre svojho milovaného priatelia a rodina.

Platby prijímame MasterCard, VISA, WebMoney, TT,Západ Únie, Qiwi peňaženky a Boleto.

Zásielky Položky budú zaslané objednávky do 48 hodín akonáhle sa vaša platba je dokončená. Pre položky určené pre NÁS, budeme používať E-paket, ktorý zvyčajne trvá asi 7-20 dní. Pre položky určené pre zvyšok sveta, používame Čína Príspevok Letecky, ktoré zvyčajne trvá 20-60 dní na celom svete.

Je možné platiť viac za rýchlejšie prepravné služby. Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Sledovanie Všetkých položiek, ktoré sa dodávajú s sledovacie čísla. Sledovacie číslo(y) pre vaše item(s) sa bude aktualizovať, ak je k dispozícii.

100% Spokojnosti Kupujúceho

Ak máte akékoľvek vadné veci, ktoré nespĺňa vašej spokojnosti, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom Neutrálny/Negatívny komentáre. Odpovieme vám na náš prvý raz a dá vám uspokojivé riešenie.

Štítky: corgi plyšové, bunny vankúš čierna biela, kryt vankúš psa, novinka vankúš, batman vankúš čierna biela, 3d ovocie vankúš, corgi maska, vankúš kolo, pes west highland teriér, pes, biela.


( 0 Hodnotenie )

Počet