Komiksu, Anime Démon Vrah Plyšový Vankúš 36*27 cm Kimetsu Č Yaiba Mäkký Plyšový Vankúš Cosplay

€7.69


Prepravné Podmienky

Štandardná Služba trvá asi 18-25 pracovných dní. Vezmite prosím na vedomie, že táto služba NIE je sledovateľné.

Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní. Je to sledovať vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo (Čína EMS webovej stránky).

Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.Ak máte akékoľvek otázky o platbu, môžete sa obrátiť na www.tantra-egypt.sk on-line služieb zákazníkom.

1 . Objednávky, ktoré boli spracované v priebehu 24-48 hodín po overení

2 . Naše výrobky sú prijaté v druhu, rovnako ako je to možné zobraziť vzhľad výrobku. Avšak, vzhľadom k rôznym zobrazenie obrazovky majú rôzne účinky,Takže prosím prednosť v druhu, obrázok je len pre referenčné účely

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Ohlasy

1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne.

2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

3 dáte predávajúcemu pravda, dobrú spätnú väzbu, je tiež veľmi dôležité pre vás. Pretože predávajúci bude na základe svojho hodnotenia záznamov, ak chcete zistiť, či ste dobrý kupujúceho.

Štítky: démon vrah malé plyšové, k anime vankúš, výšivky vankúš, kryt ian somerhalder, huging anime vankúš, dragon ball planket, anime plyšové zvieratko, ice vankúš, podlahy vankúš, textílie dragon ball.


( 0 Hodnotenie )

Počet