43x30cm pevné funtional pamäťovej peny oválny vankúš auto Japonskom štýle plnené späť vankúš hodiť vankúš stoličky, gauč operadla darček

€20.83


43x30cm pevné funtional pamäťovej peny oválny vankúš auto Japonskom štýle plnené späť vankúš hodiť vankúš stoličky, gauč darček Multifunkčné nízke odskočiť hubky vankúš pre nakláňať materiál :tkanina - bavlnená posteľná bielizeň; náplň : nízke odskočiť pamäť hubky častice farba : bielizeň, svetlo modrá, khaki, námorníctvo, tmavo šedá, svetlo šedá, ryža biela Špecifikácia hmotnosť 40 * 40 cm (+ / - 3 cm) vhodné pre ťažké stoličky, kancelárske stoličky, autosedačky, atď Neutrálny čistiaci prostriedok, umývanie, pranie v práčke,a teplota vody pod 30 c dehydratácia, vyhnite sa vysokej teploty umývania a namočte dlhú dobu Všetky rozmery pre ručné meranie, prosím, nechajte asi 3 cm chyba.

Náplň vo vnútri: Pamäťovej peny

Platby

100% platby pred dodaním, prosím, uistite sa, že ste opustili úplne správne informácie, obsahovať meno a priezvisko, adresa, psč, telefónne číslo, tovar bude dodaný na adresu, ktorú ponechané v objednávke, a "P. O. box" nie je dovolené adresu. Uprednostňujeme platbu cez VIAZANÝ, ktorý je zabezpečenie, spôsob, ako pre vás.Ak chcete platiť iným spôsobom, prosím, kontaktujte nás. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane expedičný poplatok (okrem doprava zadarmo).

Doprava

Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Spätná väzba

Naším cieľom je 100% pozitívnych ohlasov a 100% spokojnosť zákazníka. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby

Štítky: stolička novorodenca, operadlo stoličky, Vankúš, operadlo, sedák, bavlna koberčeky gauč, vankúš na stoličku s operadlom, bean bag kožušiny, stolička vankúš, stupačky pre domáce, operadlo vankúš.


( 0 Hodnotenie )

Počet