400 ml na Stenu Automatické Hand Sanitizer Dávkovač Inteligentný IR Senzor Touchless čistiaceho prostriedku Dávkovač tekutého Mydla pre Kuchyňa

€4.84


400 ml na Stenu Automatické Hand Sanitizer Dávkovač Inteligentný IR Senzor Touchless čistiaceho prostriedku Dávkovač tekutého Mydla pre Kuchyňu, Kúpeľňu

Funkcia:

1. Čisté a bezpečné: zabudovaný inteligentný infračervený pohybový senzor aktivovaný, silné anti-interferencie schopnosti, citlivé detekcie, plne automatické a non-kontakt prevádzky, už kontaktu, vyhnúť sa sekundárnej kríž infekcie.

2. Šetríte peniaze: jeden výstup maximálne 1 ml kvapaliny, ktoré môžu odstraňovať odpady a nečistoty na pult. Veľkou kapacitou 400 ml je ideálny pre mlieko, šampón, tekuté mydlo alebo dezinfekčný prostriedok, atď.

3. Jednoduché použitie: na stenu, napájané z 4 AA batérie (nie je súčasťou), č vedenia sa vyžaduje, jednoduchá inštalácia. S LED indikátor, je výhodnejšie použiť v noci.

4. Vysoká kvalita ABS materiál: non-jedovaté, tepelne odolná proti poškriabaniu-odolný, trvanlivý. Priehľadná nádoba umožňuje užívateľovi skontrolovať kapacitu a vyčistite ju ľahko.

5. Široké spektrum použitia: veko môže byť uzamknutý, čo je veľmi vhodné pre použitie v kúpeľniach, kuchyniach, škôlky, úrady, školy, nemocnice, letiská, hotely a reštaurácie

Špecifikácia:

Kapacita: 400 ml

Materiál: ABS

Veľkosť: 180*95*90 mm/7.09*3.74*3.54"

Poznámka:

1. Tam môže byť mierne veľkosť odchýlky vzhľadom na ručné meranie, rôzne meracie metódy a nástroje.

2. Obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky z dôvodu rôznych fotografovanie svetla, uhol a monitor.

1 X Hand Sanitizer Dávkovač

Štítky: automatické nespresso, muži hand sanitizer, automatu dávkovač na mydlo, ručné sanatizer dávkovač, smart home, ručné umývačky, nástroj stredoveké, náramok silikón, lege dávkovač alkoholu, nožnicový sanitizer.


( 1 Hodnotenie )

Počet