Inteligentné Automatické Touchless Alkoholu Sprej Dávkovač čistiace prostriedky na Ruky Sterilizátor Sanitizer Dávkovač tekutého Mydla s Infračervený Senzor

€5.08


[relateproductdetail/]

Automatické Touchless Inteligentný Senzor Alkoholu Sprej Dávkovač čistiace prostriedky na Ruky Sterilizátor pre Upratovanie domácností

Špecifikácia:

Číslo produktu: DQ115

Produkt farba: Biela

Veľkosť produktu: 84x60x76mm/3.31x2.36x2.99"

Menovitý príkon: DC5.0V/1,0

Pracovný prúd: 300-400mA

Menovitý výkon: 2W

Batéria kapacita: 2000mAh

Nádrž na vodu, kapacita: 100 ml

Sprej časovača:15 sekúnd

Plánované vypnutie: 24h

Pokyny:

Odskrutkujte nádrž na vodu a pridať 75% alkoholu s objemom nepresahujúcim 4/5. Krátkym stlačením tlačidla zapnúť (indikátor na senzore okno svetlá na 3 sekundy) a produktu, ktorý vstupuje do pracovného stavu.

Ak potrebujete vypnúť, krátko stlačte tlačidlo znova.

Položte ruky alebo objektu na 0-12 cm nad snímanie okno. Po infračerveného snímania hostiteľského, môžete začať striekania, a automaticky stop na striekanie do 15 sekúnd. Ak potrebujete sprej znova, budete musieť znova-snímanie.

Výrobok má vstavanú batériu, prosím, použite DC5V1A adaptér na nabíjanie. Produkt svetlá červená, keď sa nabíja, a svieti na zeleno, keď je plne nabitá.

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Zvlhčovač Hosť

1 X Typ-C Nabíjanie Line

1 X Čínske a anglický Manuál

2 X Bavlna Palice

Drop Shipping Služby.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze. 2.Pre USA/CA /RU prepravnej rýchlosti je veľmi rýchly. 3.Prioritou dodanie,rýchle dodanie do 48 hodín. 4.Žiadne faktúry alebo receip alebo propagačné materiály zahrnuté. 5.Podpora CSV/EXCEL ( väčšie objednávky) dropshipping.

[relateproductdetail/]

Štítky: automatické nespresso, muži hand sanitizer, ručné sanatizer dávkovač, etanol senzor, ruky mydlom, black riady so dávkovač na tekuté, snímač mydlo, lege dávkovač alkoholu, nožnicový sanitizer, mydlo servírovanie jedál.


( 0 Hodnotenie )

Počet