600 ML Wall Mount Mydlo Čerpadla Voľné Ruky, Automatický Senzor IR Touchless Dávkovač tekutého Mydla Kuchyňa, Sprchový Gél Čistiaci prostriedok

€8.90


600 ML Voľné Ruky, Automatický Senzor IR Touchless Mydlo Tekuté Dávkovač Wall Mount

Funkcia: Auto-Sensing: Vstavané infračervené inteligentný senzor, plne automatické a dotyk-bez operácie, bez viac, obráťte sa, aby sa zabránilo druhý kríž-infekcie. ŽIADNY Odpad: Jeden z kvapaliny 1ml, odstránenie odpadov a pultu neporiadok. Jednoduché a bezpečné použitie: Prísť s nainštalovať príslušenstvo, montáž na stenu, jednoduchá inštalácia, poháňaný 4*AA batéria (nie je súčasťou). S LED indikátor, výhodnejšie použiť v noci. Max. kapacita: 600 ml. Ideálne pre vodičky tekuté mydlá alebo dezinfekcia, atď. Ideálny na použitie v kúpeľniach, kuchyniach, škôlky, úrady, školy, nemocnice, letiská, hotely a reštaurácie.

Špecifikácia:

Pokles Objemu: 0.8-1 ml

Účinok Vzdialenosť: 0-10 cm

Batéria: 4x1.5V AA batérie (nie sú súčasťou)

Statický Prúd: 60uA

Menovitý Prúd: 200mA

Veľkosť: 11x12.8x13.2 cm / 4.3x5x5.2"

Netto Váha: 0.36 kg / 12.7 oz

Poznámka: 1. Neinštalujte dávkovač pod stôl menej ako 2 palce (5 cm) na výšku. 2. Senzor je umiestnený na dne rozprašovača. Rozsahu akcie pod snímača je 0-10 cm. 3. Tento dávkovač je pre vnútorné použitie. Priame slnečné svetlo alebo exponovaných miestach môže dôjsť k poškodeniu výrobku je infračervený senzor. 4. Keď senzor mydla je v pohotovostnom režime, ak je zistené, že LED indikátor bliká priebežne, nízke napätie displeji sa objaví indikátor a batéria musí byť vymenená. 5. Nepoužívajte alkohol, ani iné chemické tekutiny. 6. Tento mydlá nie je vodotesný.

Package Zahrnuté: 1 x montáž na Stenu Dávkovač na Mydlo 1 x anglický Manuál 1 x Montážne Príslušenstvo 1 x Balenie Box

Štítky: dažďový senzor, automatu dávkovač na mydlo, bar pivo dávkovač, ručné mydla automatické nabíjateľná, strane sifónu, ruky mydlom, obilné automatický dávkovač, kúpeľňa tekuté mydlo, wall mount komora mydla, dávkovanie gélu.


( 1 Hodnotenie )

Počet