Požičovňa Sedlo Taška na Bicykel Wedge Pack Vode Odolný Mudproof Cyklistické Chvost Puzdro, Popruh Mount pre Vonkajšie MTB, Road Bike

€3.58


Motív: je vyrobený z vysoko povinnosť voči roztrhnutiu Oxford tkaniny materiál a vode odolný zips, ktorý je robustný, ktorý je rainproof a ľahko sa čistí. Priestranný a Pohodlný Dizajn,dostatočne priestranné pre všetky náležitosti, ako sú opravy nástrojov, kľúče, mobil. Praktický Dizajn pre Aerodynamický Tvar.Dobre navrhnutý tvar znížiť odpor vzduchu na minimum, pre svoju vysokú rýchlosť zážitku. Ideálny deň Vďakyvzdania a Vianočný Darček pre Cyklistov.

Popis:

Kategória produktov:Sedlo taška

Kategória produktov: športová taška

Materiál: Oxford tkanina

Farba: čierna

Kapacita: menej ako 20L

Vzor: solid farba

Hmotnosť: 130 g

Balenie zoznam:

1 * Sedlo taška

Poznámka:Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: motocykle strane sedla taška, jazda na bicykli sedlo taška, bycycle sedlo taška, veľké kolo sedlo taška, otago na bicyklové sedlo taška, tradičné cyklistické sedlo taška, motor cyklus sedlo taška, malé cestných bicyklov sedlo taška, inbike bicicleta sedlo taška, givi motorke sedlo taška.


( 1 Hodnotenie )

Počet