5.5 /4.8 /4.2 Palcov Vpredu Roswheel Bike Rám Taška Prípade Mobilného Telefónu Cyklistické Puzdro Dotykový Displej Mtb Bycicle Koleso Kôš 12496

€7.32


Vlastnosti: · Určené pre smart telefón, dotykový displej · 3 veľkosti, 7 farieb na splnenie rôznych potrieb · Mäkké polstrovanie, nárazov · So vstupným otvorom pre slúchadlá · Dvojité zips Sťahováky, hladké a znesiteľné pre použitie · Elastické reťazec, ktorý sa v hornej časti pre upevnenie, čo umožňuje širokú škálu trubice veľkosť · Háčik & Slučky popruh, jednoduché upevnenie a uvoľnenie Špecifikácie · Textílie: 420 D polyester, PVC, PU · Ochrana: EVA pena, PE dosky · Veľkosť: Malé, Stredné, Veľké, S: L18.5*W8*H7.5 cm, pre obrazovku telefón 4.2" max M: L19.5*W9*H8.5 cm, pre displej telefónu 5.0" max L: L20*W9.5*H9.0cm, na displeji telefónu, 5.5" max · Farba: 7 typov (Čierna/Červená, Čierna/Modrá, Čierna/Zelená, Žltá, Čierna, Modrá, Červená) · Štruktúra: 1 telefón puzdro + 1 hlavné vrecko · Príslušenstvo: Slúchadlá konektor · držiak na bicykel: Horný rám quick release elastické reťazec & Hák/Slučky popruh · Čistá váha: Cca 130g/150g/160g (Malé/Stredné/Veľké)

Ďakujeme, že ste na prezeranie tejto webovej stránke, prosím, chvíľu trvať, prečítajte nasledujúce informácie predtým, než sa rozhodnete miesto, aby pre túto tašku.

1. Odolný voči vode

Prísne vzaté, textílie, tašky nie sú absolútne vodotesné, aj keď tkaniny sama o sebe môže byť vodu odpudzujúce, v dôsledku obmedzenia zipsy a šitie prepínače. Takéto textílie, vrecia, odolné voči dočasné mrholenie alebo náhle voda splash, ale za sebou dlhú dobu používať v daždi by mohol mať vniknutiu vody. Pre ideálnym ochranou proti vniknutiu vody, najlepší spôsob je použiť dážď kryty pre tieto tašky.

2. Veľkosť vrecka

Mobilné telefóny pod inou značkou sa môžu líšiť v závislosti vo všeobecnosti rozmer napriek rovnakej veľkosti obrazovky. Robiť nájdete na veľkosti číslo popis pre úvahy. Snažíme sa, na ilustráciu rozsahu presné meranie, rovnako ako je to možné. Grafika alebo obrázky sú za vašu láskavú len orientačný, veľkosť sa môžu líšiť v vizuálny efekt, pretože obrazu uhol snímania, požičovňa veľkosť alebo okolia položiek v porovnaní.

3. Farba

Máme farby popis v oboch textom a obrázkom, ale farba, zobrazí sa môže mierne líšiť od položky, ktoré budete prijímať. Je to hlavne spôsobené tým, index farby variácie na fotoaparát alebo zobrazenie obrazovky počítačov, alebo mobilných telefónov. Tieto drobné farebné rozdiely nebudú akceptované ako základňu na podporu spor proti reklamovaný výrobok kvality vady.

Ďakujem za váš čas a prajem vám príjemné nakupovanie!!!

Štítky: taška bicycl, rohu prútený kôš, starožitný bicykli, bike príslušenstvo všeobecné, cubrebotas ciclismo, taška na bicykel roswheel, bycicle cyklistické tašky, cyklus taška na bicykel, elektrické bycicle taška, diy košík na bicykel predné.


( 1 Hodnotenie )

Počet