Nepremokavé Cyklistické Batoh MTB Horský Bicykel Vody Taška Muži Ženy Nylon Cyklistickú Turistiku, Camping Beh Hydratácie Batoh

€8.14


POPIS PRODUKTU

FUNKCIE: 1.Voľne stojaca prilba oka taška pre jednoduché prenášanie 2.Veľká kapacita, nízka hmotnosť, čo znižuje záťaž na ramená 3.Priedušný oka na zmiernenie späť tlaku, takže nemáte pocit, zadný parné počas jazdy 4.210 D nepremokavý nylon materiálu s určitými odolnosť proti vode a rýchle sušenie 5.Pitnej vody systém je navrhnutý tak, aby vám poskytli dostatok vlhkosti počas vašej jazdy. 6.Pokrytie zahrnuté dážď a oka kryt, aby dal svoju helmu. Vhodný pre outdoorové aktivity ako je cyklistika.

O VODE BAGE

MATERIÁL: Je dokázané, že vonkajšie repliky sú najlepšie vybavené 2l hydratácie močového mechúra, ktoré nebude pridať záťaž na cvičenie, ale dodávať dostatok vody pre 6 hodín vonku. LACALLION vody močového mechúra je vyrobený z BPA free, potravinársky materiálov, trhať a vysoká teplotná odolnosť, určené na únik dôkaz s self-tesnenie technológie. Vlastní polovicu galón vody, alebo vášho obľúbeného športu piť. Netoxický CHUŤ bez BPA-FREE interiéri udrží váš nápoj bezpečnosť a zdravý.

Viacero farieb na výber

Veľkosť

Tip: Táto veľkosť je ručné meranie, môže byť 1 cm až 3 cm chyba, prosím, pochopiť

Prilba skladovanie čistých vrecku

Ľahký a prenosný

Mobilný telefón malé vrecko

Samostatný mobilný telefón malé vrecko, Vhodné pre väčšinu mobilných telefónov, jazda na koni je vhodnejšie

Priedušná net & Reflexné pásky

Priedušný, letné na koni nebude dusno,reflexné pásy na taška je to bezpečnejšie jazdiť na noc

Pitná voda dizajn systému

Je potrebné doplniť vlhkosti v čase, keď ste na koni. Pohodlné a výhodné pitnej vody systém, ideálne riešenie vášho problému

MULTI-UHOL DISPLEJA

FAREBNÝ DISPLEJ

DETAIL PRODUKTU DISPLEJ

Štítky: bolsas ciclismo, taška bicycl, camelbak, mochila giga bicykli, taška na rameno, Batoh, camellback, batoh požičovňa miestne, batoh vody, cesta bikepacking.


( 2 Hodnotenie )

Počet