7Pcs Transparentné Malé Plastové Cestovné Mini Naplniteľné Fľaše Súpravy Lotion、 Krém、 šampón, Balenie Fľaša Nastaviť

€2.98


doprava režim Popis 1, nákladné šablóny je prepravované v ekonomickej pozemky, tak to má dlhšie tranzitný čas. Priemerný čas je 45-60 dní, v niektorých krajinách sú aj dlhšie, a hospodárskej paketu je k dispozícii len na pol-ceste logistics information service, tak to nemôže byť stopovanie po príchode do cieľovej krajiny, a má vysokú mieru package straty. 2, priemerný čas prepravy štandardných registrované logistika je o 35 dní, v niektorých krajinách dokonca o 20 dní, a celý proces logistické informácie môžu byť dopytované a straty paketov rýchlosť je nízka. Ak si kúpite viac ako jeden. Budeme aktualizovať na jednoduché alebo registrované logistických služieb pre voľný podľa rôznych krajín. Rusko, Bielorusko. V Španielsku, Nemecku, Spojených Štátoch, Francúzsku, Spojenom Kráľovstve, ak počtom nákupov dosiahne alebo presiahne 3, budeme v zásade upgrade na jednoduché triedy registrované logistiky pre vás.

Detail produktu

7Pcs Transparentné Malé Plastové Cestovné Mini Naplniteľné Fľaše Súpravy Lotion、 Krém、 šampón, Balenie Fľaša Nastaviť Typ Položky: Fľašiach Veľkosť:Ako Obrázok Zobraziť Množstvo:7pcS Farby: Transparentná Číslo Modelu:MRB001 Materiál:Plast, Hmotnosť: cca 25 g Balenie:funkcie opp

Vlastnosti: .

Zobraziť produkt

POZNÁMKA:

1. Vezmite prosím na vedomie, fotografia sa nemusí zobraziť skutočnú veľkosť, prosím pozrite si Popis veľkosť detaily.

2. Prosím povolený, 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

3. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

4.Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Odporúčame

Služba Dropshipping

Štítky: šampón bottl, šampón cestovanie, prázdne bottl, šampón trubice, fľaša šampónu cestovanie, držiak na fľašu, jar cestovanie, bottl, fľaša cesty, nastaviť cestovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet