Móda Je, Aby aRabbit? Chino Kafu Biela Školskú Uniformu COS Oblečenie Cosplay Kostým,Prispôsobené Akceptované

€39.69


Textílie:

jednotné handričkou

Obsah balenia: 1 x topy 1 x sukne 1 x kravatu

Manipulácia čas:

Všetky naše kostýmy sú vyrobené na mieru, budeme potrebovať 7 až 15 pracovných dní na spracovanie vašej objednávky.

Veľkosť info:

Prosím, pozrite sa na naše veľkosť grafu, zvoliť správnu veľkosť pre vás. Ak chcete vytvoriť vlastnú veľkosť, prosím pošlite nám svoje detail veľkosti nasledovne: Výška: Hmotnosť: lopatka a rameno: poprsie: Pás: Boky: pás je viac ako 100 CM dlhé, č prispôsobenie je prijatý.

Prepravné Údaje:

1.Váš tovar vám bude odoslaný do 7-10 pracovných dní od overených platby.

2.Dodacia lehota:

* DHL express lodnej dopravy obvykle trvá 5-7 pracovných dní, v závislosti na krajine.

* EMS expresná doprava zvyčajne trvá 5-8 pracovných dní, v závislosti na krajine.

* Čína príspevok Air Mail Ako obvykle,loď do Ázie,Západ Euro,USA okolo 7 až 15 dní; lode, Južná Amerika,Stredný Východ,Východná Euro,Afrike okolo 15 až 30 dní. 3.Budeme loď do ÚSCHOVY adresu len.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v ESCROW je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

4.Sme nie je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola,štrajku,zásahu vyššej moci a pod.

5.Naša cena nezahŕňa dane,DPH,alebo iné skryté poplatky. Teplé Upozornenie:

prosím, láskavo poznámka doprava zadarmo cez Čína Príspevok Air Mail, trvá 20-50 dní. Brazília národnej potrebujú 30 až 80 dní. ak potrebujete produkt, súrne, prosím, zvoľte rýchlejšie dodanie spôsob, ako Fedex, DHL, alebo EMS a pod. Spätná väzba:

vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našich produktov a služieb. Budeme dávať pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš. Ďakujem vám veľmi pekne!

Ak existuje akékoľvek problémy vo vašom nákupe, prosím pošlite nám e-mail pred odoslaním vášho hodnotenia. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém.Vaša satisfication je naším najväčšiu moc. Budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám!

Užite si nakupovanie a majú krásny čas v našom obchode! :-) Ďakujeme vám za návštevu a vitaj späť

Štítky: cosplay vlastné, vlastné ženy, armáda halloween, chino, muž nohavíc, bioshock, dospelých vlastné, bioshock elizabeth, vlastná žena, muži nohavice slim fit.


( 0 Hodnotenie )

Počet