Jesť, Spať Fráza Motocross Samolepky na Stenu Vinyl Umenie Obtlačky Obývacia Izba, Spálňa Motocykel nástenné Maľby pre Chlapcov Dvere Plagáty P83

€6.19


Wall Art Decoration Vinylové Nálepky Odtlačkový

Vytvoriť priestor, doma, v kancelárii, alebo naozaj kdekoľvek, ktorý predvádza svoju osobnosť prostredníctvom naše lacné, odolné, jednoduchá inštalácia, vinyl grafika!!!

Produkt Veľkosti :

S: 50X42 cm

M: 68X57 cm

L: 96X80 cm

Ak potrebujete iné veľkosti,môžete nás kontaktovať

O našich vinylové nálepky...

1. Používame len vysoko kvalitné, domova vinyl.

2.Inštalácia Plocha: nálepky možno aplikovať na všetky hladké povrchy, ako sú Steny, Okná, Dvere, Skrine, Plastové, Kovové, Dlaždice, Dosky a pod., veľmi ľahko sa aplikuje č blany alebo ručné maľovanie! (Uplatňovanie obtlačky na textúrou steny bude trochu ťažšie)

3.Obtlačky sú ľahko vymeniteľné, ale nemôže byť znovu použité/nahradené, môžete odstrániť vinyl bez poškodenia povrchu alebo čo je špinavé.

4.Sme vystrihnúť iba z jedného pevný tón farieb vinyl, druhom farby, vo vnútri je farba stenu alebo povrch, na ktorý chcete aplikovať.

5.Farby sa môže mierne odlišovať v závislosti od vášho nastavenia z POČÍTAČA.

Veľkosť kotúča, môže byť trochu väčšie, ukázať vám všetky podrobnosti

Štítky: pilulku a nalepiť tapetu, plavidlá vzor, skrinky na stenu, porovnanie vintage, rocket tabuľka, motocykel vinyl na stenu, dizajn moto, Posteľ Materiál, space odyssey, stredomorský štýl.


( 0 Hodnotenie )

Počet