60x500cm Kuchyňa Olej-dôkaz Nepremokavé Nálepky Hliníkovej Fólie Kuchyňa, Sporák, Skrine Samolepiace Nálepky na Stenu DIY Tapety

€9.97


Funkcia

Šírka: 60 cm

Dĺžka: 500 CM

Hrúbka: približne 0.22 MM

Materiál: PVC materiálu (hrubé textúry)

Vlastnosti produktu

Tento produkt je široko používaný. Čistý, čistý povrch môže byť použitý. Predaj všetkých kútov krajiny, môže kupujúci držať pre seba. Kvalitné a cenovo dostupné, cenovo dostupné. Domu, renovácie, rekonštrukcie starých domov, nájomných bytov, obchodov, nábytok, atď.

Na zadnej stene nálepku prichádza s lepidlom. Nepremokavé, č vyblednutiu, č curling, špinavé a môže byť odstránená. Môžu byť priamo pripojené bez zdvihnutia lepidlo.

Výhodou

Nie je potrebné, štetec na lepidlo, môžete priamo vložiť dekorácie, jednoduché použitie, povrch tapety môže byť odstránená, chrbát má lepidlo (nie je potrebné lepidlo), rovnako ako veľkú hlavu nálepka je jednoduché, ktorý chcete vložiť. Tapeta je pestré a rozmanité, vzor je bohatý, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, a výstavby je pohodlné. Na tapety má určité zvukovej pohltivosti, tepelné izolácie, mildewproof a antibakteriálne funkcie. Môže byť lepšie, anti-aging, hmyzu dôkaz, non-jedovaté, non-znečisťujúce . Povrch sa ľahko čistí. To sa stáva trend a trend domácich majstrov.

Balík obsahuje

1pcs 60*500 cm stena nálepky

Štítky: hliníková fólia roll, hliníkové steny, hliníková fólia kuchyňa, odtlačkový kuchyňa, hliníkové kuchyňa nálepky, kuchyňa dlaždice stenu, hliníkové fólie, nálepky, dekor kuchyňa, hliníkové fólie, nálepky, na stene nálepku.


( 5 Hodnotenie )

Počet