Broadlink RM4 PRO Con RM4C Mini Wifi IČ RF Smart Univerzálne Diaľkové HTS2 Snímač Teploty Smart Home Diaľkové Ovládanie Prostredníctvom APLIKÁCIE

€8.19


Broadlink RM4 PRO BestCon RM4C Mini Wifi IČ RF Univerzálne Diaľkové Smart Home Diaľkovo Ovládaná TV, klimatizácia, Cez Broadlink APLIKÁCIA Pracovať s Alexa Domovská stránka Google

1. BroadLink RM4 Pro (WIFI+IR+RF)

Na Broadlink RM4 Pro je univerzálny diaľkový ovládací infračervené / RF spotrebičov cez váš smartphone ( IOS a Android ) .

Užívatelia môžu ovládať spotrebiče kdekoľvek a kedykoľvek keď sa môže pripojiť mobilný internet (či už Wifi alebo GPRS). Okrem ovládanie spotrebičov priamo, používatelia môžu tiež pripravenú plánovanie, tému tak, že prístroje budú zapnúť / vypnúť automaticky podľa rôznych tém. Môžete napríklad vytvoriť "prezentačný režim" tak, že po sebe nasledujúcich akcií (E. g. Zatvoriť curtainsrarrTurn na computerrarrTurn na projectorrarrThe projektor prejsť na konkrétny kanál) budú vzaté na 9a.m. každodenné.

RM4 Pro je reálny konečný univerzálne diaľkové ovládanie s nasledujúcimi funkciami:

1.Podporovať všetky IČ kontrolované zariadenia ako sú TV, klimatizácia, DVD a pod.

2. Podpora 433MHz a 315MHz frekvencie.

3. Podpora Wifi 2.4 GHz b/g/n

4. Podpora Aplikácie pre Android a IOS ovládať váš TELEVÍZOR pomocou svojho inteligentného telefónu cez internet

5. Môžete nastaviť čase zavádzania TV/klimatizácia/DVD vopred

6. Podpora automatické režimy, Auto Domov a Auto Preč

7 Ľahké config: Jeden krok spojenie do vášho domova či kancelárie Wi-Fi, č bránou potrebné

8 Profily: Otáčajte váš systém iOS, alebo Android smartphone do univerzálne diaľkové

9 Inteligentné Ovládanie: Pomocou Broadlink App, môžete ovládať vaše prístroje kdekoľvek a kedykoľvek

10 Plánovanie: Vopred nastavená vlastné profily, automaticky práce v stanovený čas

2. BestCon RM4C Mini WIFI (+VP)

Bestcon je synom značka Broadlink , To RM4c mini sa najnovšie príchode z Broadlink v roku 2019. V porovnaní s RM mini3 , má viac výkonné IR kód ( Broadlink urobiť veľa, skúste pri nákupe silný kódy údajov v posledných 2 rokoch) , a nové cloud( sú Tam oveľa viac služieb v Europea krajín a Americké trhy ) a podporu app ( všetky budú embeded v app "Broadlink" ) .

WiFI, smart control

Jednoduché použitie, len jeden krok spojenie do vášho domova či kancelárie Wi-Fi, č bránou potrebné, Podpora Wifi 2.4 GHz 802.11 b/g/n, 3G a 4G siete

Súkromné mieru

Pre zdravé spanie, môžete prispôsobiť klimatizácia stav , režim času a teploty, nastavenie ich vlastný spací teploty.

Diaľkové ovládanie

Diaľkové otvoriť klimatizácia, nastaviť klimatizácia režim a kliknite na tlačidlo, ak chcete otvoriť TV, okno atď.

Chytiť všetky infračervené prístroje

Kompatibilné s infračervené zariadenia: klimatizácia, TV, TELEVÍZNE prijímače, IPTV, audio, DVD, projektory, SLR fotoaparáty atď. Podpora autonómne učenie, ovládať viac zariadení.

APP control

Tri kroky k pripojte sa APLIKÁCIA je jednoduchá na ovládanie zmeny teploty. Podpora Aplikácie pre Android a IOS. Pomocou Broadlink App, môžete ovládať vaše prístroje kdekoľvek a kedykoľvek

3、BestCon MCB1:DIY Wifi Smart Switch

Bestcon je synom značka Broadlink , To RM4c mini sa najnovšie príchode z Broadlink v roku 2019. V porovnaní s RM mini3 , má viac výkonné IR kód ( Broadlink urobiť veľa, skúste pri nákupe silný kódy údajov v posledných 2 rokoch) , a nové cloud( sú Tam oveľa viac služieb v Europea krajín a Americké trhy ) a podporu app ( všetky budú embeded v app "Broadlink" )

Štítky: broadlink pro rm4, mini sonoff, smart home, prispôsobiť wifi, r2 sonoff, wifi zástrčku snímač teploty, broadlink rm4, dvere tuya smart, broadlink, homekit prepínač.


( 3 Hodnotenie )

Počet