Auto Podložka Ručné Umývanie Kefa Rotačná Kolo Kefa na Daewoo vysokotlakovú umývačku

€12.32


Rotačná Kefa na Umývanie Daewoo Vysokého Tlaku Podložky

Disclaimer: nie Sme Daewoo značky, alebo spojená s nim. Sme nemali predávať tieto Tlakových, ale ponúkame niekoľko kompatibilné diely pre nich.

Na rotačnú kefu môžete vytvoriť krátke práce širokú škálu čistiacich úlohy – od odstraňovanie nečistôt a riasy od podlahy k riešeniu jemné práce ako umývanie automobilov a windows.

Tento tenký štetec prílohu robí tieto úlohy ešte jednoduchšie. Kefa je dosť ťažké zbaviť nepoddajné nečistoty, ale dostatočne mäkké použiť na širokú škálu rôznych povrchov. S jeho ergonomicky navrhnutá rukoväť, môžete použiť štetec pohodlne pre väčšie pracovných miest a dlhší čas, zatiaľ čo jednoduché bajonet montáž je veľmi ľahké pripojiť a odstrániť.

Toto je obzvlášť užitočný, ak práca vyžaduje viacero príloh, alebo budete musieť kombinovať brushwork len tlak jet alebo rozstrekovač.

Mäkká, biela, štetiny sú ideálne pre delikátne povrchy, ako je sklo a auto exteriérov, a pretože kefa môžu byť použité pri nízkom tlaku, môžete použiť aj detergenty, vhodný pre ešte viac šumivé dokončiť.

Či už pre manipuláciu tvrdšie práce ako čistenie zaschnutých nečistôt z záhradný nábytok alebo každodenné údržbu, tlakový čistič Kärcher štetec vám môže pomôcť dosiahnuť výsledky, ktoré si zaslúžite.

On-Time Dodávky:

1. Garantované produkt bude dodávaný do 5 dní. Zvyčajne to budú zaslané na druhý deň po vašu platbu.

2. Zaručujeme produkt bude doručený do 60 dní. Zvyčajne to bude doručený do 2 ~ 4 týždne. (Pre Brazília, zaručená lehota je 90 dní, a predpokladanej doby dodania 5~8 týždňov).

Všetky naše produkty sú 100% kontrolované a testované pred odoslaním. Prosím vás ubezpečiť, kúpiť. Ponúkame konkurenčné ceny a vysokú kvalitu výrobkov pre našich zákazníkov.

Kupujúci Ochrana:

1. Plnú náhradu, ak nechcete prijímať vaše objednávky.

2. Úplné alebo čiastočné vrátenie peňazí , pokiaľ tovar nie je ako je popísané vyššie.

Štítky: čistič povrchu, lavor umývanie, bezdrôtové umývacie zariadenia, vysoká pressur podložka, kefa oholenie, umývačky vysokotlakové potrubie, auto efekt, vysoká pressur vodné pištole, auto jet umývanie, jw31.


( 2 Hodnotenie )

Počet