Auto Čistiaca Pena Gun Tornador Podložka Pitnej Interiér & Exteriér Hĺbkové Čistenie Zbraň 1L Vody, Nádrž Na Sklo Kožený Čistenie

€4.96


Popis:

Prehľad:

Naše Auto Čistenie Postrekovač prijíma PP plastu a hliníka, zliatiny, ľahká, oderu odolné a trvanlivé. Vybavený 1000 ml nádrž na vodu a priliehavo fit ručné dizajn, ktorý umožňuje ľahko vaše grip a ovládanie úrovne výstupu striekanie cez nastaviteľné ventil (Poznámka: musíte vybaviť vzduchové kompresory s 6Bar/87Psi minimálne konštantný tlak vzduchu, air tube, atď.). Prijme pokročilé cyclonic technológie čistenia, rýchlejšie a ľahšie sa čistí vaše auto na všetky detaily, ako pomocou kefy alebo tampónov. Jednoduché použitie a široko používané pri čistení auta interiéru alebo exteriéru, ako sú napríklad dvere, džemy, kožené auto čalúnenie, držiaky, konzoly, radenie, dverové panely a pásov navíjača, koliesko povrchu atď.

Funkcia:

Ideálne Auto na Čistenie Nástrojov : Pokročilé čistenie postrekovač, navrhnutý s jedinečnými cyclonic čistenie, rýchlejšie a ľahšie sa čistí vaše auto na všetky podrobnosti, ktoré sa ťažko čistí ručne. Horn hlavu s kefy, že si čistý a suchý vzduch v sekundách. To je jednoduchšie a rýchlejšie ako malé detaily kefy alebo tampónov.

Širokú Kompatibilitu a Jednoduché Použitie : Vhodné pre väčšinu vzduchové kompresory s 6Bar/87Psi minimálne konštantný tlak vzduchu. Úplne vyplniť 1000 ml nádrž na vodu s mydlo, stlačte existujúcich tlakové umývanie spúšť čistenie postrekovač, a môžete ľahko nastaviť a ovládanie úrovne výstupu striekanie pomocou priloženého otočná gombík.

1000 ml Nádrž na Vodu a Pohodlne Rukoväť : Vstavaný s 1000ml vody v nádrži a priliehavo fit ručné dizajn, je dosť neutrálny krém skladovanie a kontrolovateľné ručné prinesie vám veľa pohodlia a aby vaše auto čisté len v priebehu niekoľkých minút.

Odolný a Robustný : Prijíma PP plastu a hliníka, zliatiny, ľahká, oderu odolné a trvanlivé. Nádrž na vodu je vybavený bronz diely na spoločný bod, ktorý je pevný a odolný proti korózii.

Široko Používané : Široko používaný pre všetkých oblastiach auto interiéru alebo exteriéru, ako sú napríklad dvere, džemy, kožené auto čalúnenie, držiaky, konzoly, radenie, dverové panely a pásov navíjača, kolesa, povrch atď..

Špecifikácie:

Špecifikácia:

Typ Produktu: Auto Čistenie Postrekovač

Barometrický Tlak: 6-9.2 Bar

Pracovná Teplota: 10-40℃

Fľaša Kapacita:1000ML

Materiál: PP Plastu, Hliníka, Zliatiny, Bronz

Konektor Priemer: 0.7 cm/0.276 palec

Hlavná Položka Veľkosť: 12.60×4.53×8.66-palcový (L׊×H)

Položka Hmotnosť: 1.194 lbs

Package Zahrnuté:

Obsah Balenia

1 × Čistenie Postrekovač

1* Fľaša

1 × Kefa

Štítky: čisté tornado, tornádo vzduchu zbraň, karcher rúry, tornádo, vysokotlaková hadica cievky, olej nádrž 1l, tornádo black gun, acoust peny, 3000 psi tlak podložka, auto čisté zbraň.


( 3 Hodnotenie )

Počet