Onever FM Handsfree Bluetooth Súprava do Auta Aux Modulátor Car Audio MP3 Prehrávač s 3.1 Rýchle Nabíjanie Duálny USB Nabíjačka do Auta

€9.16


Onever do Auta Bluetooth, MP3 Prehrávač, Hands-free Hovoru Bezdrôtový FM Modulátor 4.1 Dual USB Displeja Micro SD TF Prehrávania Hudby

Tento produkt je špeciálne Bluetooth nabíjačka do auta, ktorá môže chcete hovor prepnúť do rúk štátu prostredníctvom odborných Bluetooth moduly tak dlho, ako je mobilný telefón je vybavený funkciu Bluetooth. To môže tiež odoslať hudby v telefóne, aby vaše auto zvuk bezdrôtovo. Môžete vychutnať hudbu a prijatie hovoru v ruke-free režim bez refitting vaše auto, ktoré zabezpečia bezpečnosť jazdy a zároveň sa teší hudby.

Funkcie:

Podpora Bluetooth hands-free telefón volanie pomocou vstavaného mikrofónu.

Podpora A2DP funkcia. Hudba sa bude prehrávať priamo, zatiaľ čo mobilný telefón je pripojený.

Vstavaný duálny USB 5V / 4.1 A výstup, 3.1 USB port, podpora smart plnenie, je k dispozícii pre nabíjanie väčšiny druhov zariadení v aute.

LCD displej frekvencie a napätia.

Anglický hlas číslo riadku.

Podpora SD/TF karty a USB flash disk (1A USB port) čítanie, môžete prehrávať hudobné súbory MP3/WMA/APE/FLAV/WAV formátu.

S podporou FM kanálov, toto auto MP3 bezdrôtový FM vysielač vám umožní vziať prestávku od svojich pravidelných hudby.

Zapojte MP3 prehrávač do zapaľovač cigariet vášho vozidla priamo, jednoduché na používanie a prepravu.

Špecifikácia:

Typ: Auto MP3 prehrávač

Materiál: ABS

Množstvo: 1pcs

Iteem Farba:Čierna

Zobrazenie Farieb: Modrá

Bluetooth Verzia Bluetooth: 4.0 (podpora A2DP/SBC/AAC/HSP/AVRCP)

Súbory Podporuje: MP3/WMA/APE/FLAV/WAV

FM Frekvenčný Rozsah: 87.5-108.0 MHz

SNR: 85 db (FM: 65dB)

Účinná Vzdialenosť: 5 m / 16.4 ft

Pracovné Napätie: DC 12V-24V

USB Výstup: 5V / 3.1 (Smart IC), 5V / 1A

Port: 2*USB 2.0; 1*TF karta vstup, až na 32GB max

Položka Veľkosť: 3.8*4.6*7.8 cm / 1.5*1.8*3.1" (L*W*H)

Čistá Hmotnosť: 0.035 kg / 1.2 oz

Package: 1*Auto prehrávač

1*anglický manuál

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) v prípade, Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní Zásielky 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Návrat & Vrátenie Peňazí 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Záruka 1.12 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. 3.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk! Spätná väzba 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Businesss vývoja,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Dont nechať Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: fm vysielač, mp3, oneplus fm vysielač, signstek fm vysielač, modrá, zobrazenie mp3, diy fm auta, onever mužov, fm modulátor, bluetooth súprava, bluetooth fm transmitt.


( 0 Hodnotenie )

Počet